Arhiva > Arhiva

Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?

<< < (14/32) > >>

francesca777:
e valabila si treaba aia cu "omul potrivit la locul potrivit"..

iulia17:

Mie chestia cu "sa faci ceea ce-ti place" mi se pare destul de greu de realizat, ca atunci cind pleci la drum nu prea sti cu ce se maninca meseria pe care ti-ai ales-o. Dar sa ajungi sa-ti placa ceea ce faci, asta parca e altceva si pare scop mai realizabil. Experienta, competenta dobindita in timp, dorinta de perfectionare te fac sa deslusesti dedesubturile meseriei si sa-ti si placa.

marcutza:

sigur @iulia, se presupune ca facultatea pe care o urmezi este cea care-ti place(ca si specializare/viitoare profesie) de aici ascensiunea, de aici cariera.

Carla:

--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 11:22 ---sa ne alegem profesia care ne aduce satisfactie,
profesia pe care o facem in primul rand cu sufletul, si mai apoi cu mintea,
profesia in care ne vom simti siguri pe noi si in siguranta fata de ceilalati,
profesia care ni se potriveste noua in primul rand si nu familiei sau mediului din care provenim.

--- Terminare citat ---

Bine spus. Este o mare greseala sa te lasi influentat de parerea celor din jur.

optimus sum:
cateodata cei din jur (cei care te cunosc cu adevarat) , te cunosc mai bine decat te cunosti tu , iar unele sfaturi chiar sunt de urmat... de multe ori am facut ceea ce am crezut eu ca-mi va face placere si am ajuns la final la concluzia ca nu asta imi doream...si uitandu-ma in urma am revazut in minte sfaturi ale prietenilor care imi spusesera sa fac altceva si chiar mi s-ar fi potrivit mai bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă