Arhiva > Arhiva
Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?
marcutza:
ieri am participat la startul intr-o noua cariera "tragator de elita" 8)
almi_gabi:
oare mestesugarii (cei putini care mai sunt) pot fi considerati ca avand o cariera?
optimus sum:
ce te poate ajuta in cariera ? sunt multe...depinde cat de onest esti , cat compromis esti in stare sa faci si cat de departe vrei sa ajungi.
1. in primul rand trebuie sa stii sa minti...cu cat minti mai credibil si mai frumos cu atat mai apreciat esti...asta in cazul fericit ca nu esti prins.
2. in al doilea rand trebuie sa nu-ti asumi nici o raspundere si trebuie sa stii cum sa-i determini pe altii sa o faca. in caz ca esti prins mintind , vezi sa ai mereu la indemana un motiv (tot o minciuna desigur) plauzibil sau pe cineva pe care sa dai vina.
3. citeste bine si temeinic principele/machiavelli , arta manipularii, si alte manuale de unde inveti sa manipulezi ...manipularea este cheia catre succes...
sa mai insir aici lipsa de constiinta, de afectivitate, de empatie , si altele ? nu cred ca are rost .
in sinea voastra aveti fiecare un raspuns la intrebarea acestei teme, nu asteptati de fapt decat confirmari din partea noastra a prietenilor de aici ca raspunsurile care le aveti deja conturate in minte sunt adevarate...cel putin din partea mea aveti aceste confirmari, tot ce ganditi urat in legatura cu ascensiunea in cariera este corect si real ...da, aveti dreptate ...
marcutza:
@sum, citesc cu uimire punctele 1, 2, 3 privind ajutorul in cariera :)
sa inteleg ca tu confirmi enumerarile tale ca fiind benefice in asscensiunea profesionala/cariera ??? (mii de scuze daca am inteles gresit)
pfffff :) crede-ma ca nu vei avea(cel putin de la mine) vreo confirmare a acestei enumerari deloc de apreciat in privinta carierei :)
stiu ca sunt si astfel de abordari ale modalitatii de a accede insa ele nu dureaza, tot din experienta vorbesc.
optimus sum:
naivitate ? sau sau negarea adevarului prea dur ? din partea mea, cunosc tehnicile in cauza, am avut salariu de 3600 euro o perioada...acum sunt somer ;D
nu mai suportam un job in contradictie flagranta cu natura firii mele . :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă