Arhiva > Arhiva

Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?

<< < (28/32) > >>

almi_gabi:
Influenta modelelor prezentate in media asupra alegerilor de cariera la tineri

almi_gabi:
ziceam zilele trecute  pe undeva  pe la umor de robotul care va face munca in  locul nostru ca sa gasesc ieri articolul asta simpatic  nu'ma bun sa ne dea o idee de cum va evolua societatea si felul cum vom lucra in viitor

Ajutor! Robotul mi-a furat slujba

julia:
asta nu stiu daca ajuta in cariera dar sa te simti mai bine la serviciu probabil ca ajuta

http://www.eva.ro/cariera/features/exercitii-la-birou-articol-32410.html

Sara:
Calm si diplomatie in primul rand.

Mari_a:
Maine vine sa doarma la noi o fosta colega de scoala a alei mele.  E dintr-un sat din Baragan, a terminat facultatea de un an si jumatate si nu-si gasea nimic de lucru. Nimic corespunzator pregatirii, specializarii ei, ca altfel a mai lucrat pe salarii de 600 de lei. Va dormi la noi pentru ca poimaine are avion – pleaca foarte departe… Ce sa mai faca aici?! Ce sa mai astepte?! Mai pot spera tinerii la ceva?
Prin primavara a citit un anunt de angajare pe net. A mers la Cluj, la preselectie. Nu se cereau studii superioare, doar sa stii foarte bine limba engleza si… sa arati bine. Ea e bruneta, slaba si potrivit de inalta. A fost acceptata. A obtinut un contract pe trei ani cu… Qatar Airways. Stewardesa. Salariul “de baza” e de o mie de dolari, iar pe langa asta ii vor fi platite si orele de zbor; cazarea si trainingul sunt gratuite. Trei luni va face cursuri, dupa care va zbura, pentru inceput, pe cursele spre India… Pe cele spre Romania nu cred ca se va mai urca curand!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă