Autor Subiect: Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?  (Citit de 66844 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Răspuns: Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?
« Răspuns #105 : Miercuri, 25 Mai 2011, 16:35 »
ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera ?

daca esti un/o  ilustru anonim/a asta te va ajuta :

daca arati bine si ai un sef receptiv , atunci cu asta te vei descurca de minune :

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #106 : Miercuri, 25 Mai 2011, 16:39 »
continuare:

daca arati bine si ai un sef receptiv , cu asta te vei descurca de minune :

iar daca ai firma ta  si vrei sa o faci sa prospere  sigur numai asta te ajuta

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #107 : Joi, 26 Mai 2011, 09:16 »
Dragilor si daca tot sunteti in cautarea unei noi cariere - iata cum trebuie sa arate scrisoarea de intentie  ;D ;D

Scrisoarea de angajare perfecta

silviu

• Vizitator
« Răspuns #108 : Joi, 26 Mai 2011, 10:45 »
daca arati bine si ai un sef receptiv , cu asta te vei descurca de minune :

pe sef nu-l intereseaza frumusetea sufleteasca? ???

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #109 : Vineri, 27 Mai 2011, 11:34 »
" Roanald îşi încheie scrisoarea de intenţie asigurându-i pe angajatori că nu trebuie să se mai deranjeze să îl intervieveze.
"Mă veţi iubi, cu siguranţă", scrie acesta. Continuând ideea, el încheie scriind că ştie adresa companiei.
Motivul ? Este "foarte talentat la căutările pe Google" şi ştie zona pentru că "a mai mers la un spa din apropiere".

:D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #110 : Vineri, 03 Iunie 2011, 19:49 »

“Marele pericol pentru cei mai multi dintre noi nu este ca tintim prea sus si esuam, ci ca tintim prea jos si reusim” - Michelangelo Buonarroti

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #111 : Vineri, 03 Iunie 2011, 21:24 »
perseverenta, autodisciplina, curaj si un plan bun :-*

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #112 : Duminică, 05 Iunie 2011, 14:30 »

ăăăă, ceva studii si skills … parca ar fi bune si ele pe acolo, nu?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #113 : Duminică, 05 Iunie 2011, 15:13 »
...si multe informatii in domeniu  respectivei cariere
...si  fler

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #114 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 15:10 »
- Ţineţi minte că un manager are o singură resursă, oamenii; faceţi-i puternici. -

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #115 : Joi, 23 Iunie 2011, 00:15 »
si mai ales tine-ti-i aproape ca - daca invata multe  si devin putrenici - pleaca la o multinationala care plateste mai bine

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #116 : Vineri, 08 Iulie 2011, 18:11 »
"Peste un timp se puse problema dactilografierii. Cumnatul meu poseda o masina de scris de care se servea ziua si pe care mi-o punea la dispozitie in timpul noptii. Aceasta masina era o adevarata minune in felul ei si-mi dau si astazi lacrimile de furie cand imi amintesc luptele epice pe care a trebuit sa le dau cu ea. Fara nici o indoiala ca era primul model fabricat vreodata, dupa inventarea masinilor de scris. Claviatura era compusa numai din majuscule. Nu stiu nici azi ce era cu ea: cred ca inauntru se cuibarise un geniu rau. Nu se supunea nici unei legi fizice. Va jur ca niciodata nu-mi facea doua pozne identice! Vai ce ingrozitor ma durea spinarea! Inainte de aceasta  incercare, spatele meu rezistase celor mai violente jocuri pe care mi le impunea o meserie ce se stie prea bine ca nu este dintre cele mai usoare. Nu venisem insa in contact cu o masina de scris si aceea din fata mea imi demonstra ca in loc de coloana vertebrala, nu aveam decat o biata teava de pipa! Ma facu sa am indoieli chiar asupra fortei umerilor mei. De fiecare data cand ma ridicam  dupa lupta data cu indracita masina, eram ca si batut si parca sufeream de reumatism. trebuia sa lovesc atat de tare in clape, incat zgomotul lor ajungea la urechile trecatorilor ca un uruit indepartat de tunet sau ca trosniturile pe care le fac mobilele cand  sunt sfaramate. In aceasta proba deveneam lac de apa, imi oboseam bratele pana la coate, si varfurile degetelor mi se acopereau de bataturi care crapau spre a fi inlocuite de altele proaspete. Daca masina aceea ar fi fost a mea, as fi facut-o sa scre folosind unul sau doua ciocane de dulgherie cu care as fi batut clapele"
Jack London

m-am amuzat citind acest fragment din insemnarile scriitorului Jack London despre inceputurile carierei lui.
asa ca cine vrea sa devina scriitor - o masina de scris - veche - dintr-un anticariat poate i-ar fi de ajutor in cariera  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #117 : Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 01:15 »
masina de scris as avea eu... una cam veche , prin pod pe la tara... deci 50% e rezolvata problema . numa ca nush` ce fac de restul de 50% , ca nu prea am cum sa fac un transplant cu creierul lui London  :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #118 : Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 09:09 »
hai, hai, jani !

stiu ca-ti place modestia  ;D
atunci cand vrei ai niste postari de toata minunatia  - ai putea sa te gandesti macar sa "asterni" unele dintre ele - poate iese de o carticica - eu promit sa o cumpar si sa o citesc  :D

si sunt pe aici cativa care scriu de-adevaratelea - asa ca imparti cu ei  masina de scris - si neneaca - la treaba  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?
« Răspuns #119 : Joi, 21 Iulie 2011, 10:42 »
mi-ar placea sa pun increderea pe primul loc;
comunicarea , la fel;

Azi, felul cum mi-a fost comunicata una dintre neglijentele mele - prbl. de inventar - m-a facut sa rad si ca accept cu dezinvoltura nedreptatea actului in sine.
nihil sine deo