Arhiva > Arhiva

Ce te ajuta si de ce ai nevoie intr-o cariera?

<< < (3/32) > >>

adria:
marcutza, am citit cu interes ce s-a scris
din pct meu de vedere, as vrea sa am o "cariera" in casa, adica, sa am o familie de care sa am grija, cu tot ce implica asta, mancare, curat, spalat, probleme de rezolvat, etc.
binenteles, si cu distractie
sigur ca am deja o familie, dar, sunt convinsa ca tu stii la ce ma refer
niciodata nu mi-am dorit o cariera profesionala, am considerat ca asta e treaba omului de langa tine
da, stiu, eu sunt mai conservatoare
nu stiu daca este de bine sau de rau treaba asta, dar, eu asa am simtit dintotdeauna
serviciul pt mine nu a fost decat o "supapa"
poate ca multi ma vor critica, dar nu-i nimic, macar eu asa simt

marcutza:
@adria :* iti respect optiunea si nu o comentez :*

cariera profesionala sau cariera in casnicie, tot in tiparele performantei, motivarii si dezvoltarii intra ;)

iulia17:

eu nu cred ca sunt potrivita pt o cariera. imi lipseste ambitia, dorinta de a iesi in frunte. categoric n-am stofa de lider.
nici scame nu stiu sa adun...  :(

steliana:
cred ca indiferent de caz ...
ar trebui identificate si fructificate la maxim, propriile calitati
sa avem puterea sa inabusim propriile defecte
dar cel mai important pentru mine, pana acum ... au fost oamenii pe care i-am avut in jurul meu

detin o functie in care mi se poate schimba seful la sase luni ...
am invatat sa analizez comportamente
am invatat sa separ ... orizonturi de interpretare
mai am inca de invatat ...

marcutza:
Teoria alegerii profesioanle a lui John Holland este una din cele mai cunoscute astfel de teorii. Acesta vorbeste de 6 tipuri de structuri personale cu inclinatii diferite catre varii profesii:

1. Tipul realist - prefera activitati ce implica lucrul cu echipamente si masini de orice fel.
2. Tipul cercetator - prefera activitati care se bazeaza pe observatie, cercetare, analiza, evaluare si rezolvare de probleme.
3. Tipul artistic - prefera activitati bazate pe nonconformism, creativitate, imaginatie si medii de lucru nestructurate.
4. Tipul social - inclinat catre activitati de lucru cu oameni, de suport si consiliere, evitand activitatile care includ masini si echipamente
5. Tipul intreprinzator - inclinat catre activitati de influentare, persuasiune si conducere a celorlalti
6. Tipul conventional - inclinat spre activitati de lucru cu cifre si documente, spre un mediu de munca ingrijit, detaliat, bazat pe instructiuni clare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă