Arhiva > Arhiva
2012 - Sfarsitul lumii?
severina:
sfarsitul lumii este gresit interpretat....mai degraba este vorba de sfarsitul lumii care o stiam, nivelul de constiinta se va schimba in urma unor transformari energetice prin care planeta trece si pe care le putem deja remarca prin faptul ca :''ceva se intampla''
se pare ca aceasta modifcare de constiinta a inceput cam prin 2000, insa trecerea la ceva nou nu poate avea loc asa pe nesimtite...asa ca evenimentele sunt in curs de derulare..
insa chiar daca transformarea geo-terestra a planetei ne-ar afecta intr-atat incat sa ne pierdem corpul fizic prin binecunoscutul deces, sufletul nu piere caci energia nu poate fi distrusa (doar modificata) astfel incat in cel mai bun caz ne-am intoarce ''Acasa'' iar in cel mai rau caz am ramane agatati pe aici atasati emotional de proprietatile noastre...
moartea fizica este doar un prag de trecere catre altceva, nu este o gaselnita aceasta parere este o concluzie elaborios cercetata,
traiti cu cinste, sinceritate si demnitate, oricum raspundem de faptele noastre
:)
carmentoma:
In primul rand iti urez bine ai venit, Severina! Felicitari pentru "curajul"de a posta chiar din prima zi a inscrierii pe forum! Si, asa, ca un raspuns... cred ca fiecare are convingerile sale asupra subiectului! Eu intotdeauna am considerat ca pot foarte bine sa fiu singurul supravietuitor, dar si singura victima intr-un eventual (potential) "sfarsit"! Nu traiesc si nu mor in locul nimanui! Cat priveste "modificarea de stare", atat timp cat nimeni nu s-a intors de "dincolo" sa ne spuna cum este, imi traiesc din plin viata ASTA! Cu atitudine optimista si ganduri pozitive si luand fiecare zi asa cum vine, cu bune si cu rele! Restul sunt pure supozitii si speculatii!
steliana:
aproape toti traim cu cinste, sinceritate si demnitate - pentru ca vrem sa ne reprezinte!
aproape toti murim fizic la oricare dintre greutatatile traite!
aproape toti ne intrebam de ce murim, traind ...
aproape toti traim ... murind ... pentru ca ne este teama de Adevar si pentru ca nu putem armoniza viata cu moartea care in fapt, este acelasi lucru ...
silviu:
Profetul apocalipsei s-a pensionat dezamăgit şi trist
almi_gabi:
ups - ne mai raman doar senzationalele stiri despre Apocalipsa in direct la OTV ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă