Arhiva > Arhiva
2012 - Sfarsitul lumii?
julia:
dar poate ca "sfirsitul lumii" nu inseamna sfirsitul planetei
almi_gabi:
Cu multi ani in urma am vazut filmul Planeta maimutelor acela in care juca Charlton Heston :D - in care civilizatia umana era inlocuita de cea a maimutelor.
Acum a aparut pe ecrane un nou film Planeta maimutelor Invazia - nu l-am vazut - nu mi s-a parut interesant - dar am citit recenziile e un fel de razboi intre rasa umana si primate .
Ar putea fi aceasta un sfarsit al lumii ? ???
.. o inlocuire a noastra cu o alta specie ?? !!
janeta:
gabitz , eu n-am pastrat din filmul ala decat imaginea lui Charlton Heston . strasnic animal ;D ;D ;D
julia:
"sfirsitul lumii" nu e un final, nu cred ca are The End la sfirsit. istoria e ciclica si probabil ca e cu "To be continued ..."
janeta:
parerea mea este ca toata agitatia asta privitoare la "sfarsitul lumii " este complet sterila .
se gata lumea ? asta e... probabil ca asa trebe sa se intample . nu se gata ? foarte bine ... inseamna ca viata merge mai departe indiferent sub ce forma , cu noi sau fara , sub aspectul actual ori sub alta infatisare .
mai important mi se pare felul in care traim fiecare felia noastra de viata si , in ceea ce ma priveste , nu ma agit deloc in privinta a ceea ce va fi maine atata timp cat nu m-am lamurit pe deplin cum sa-mi traiesc ziua de azi . mie mi se potriveste tare bine acel proverb ( englezesc , pare-mi-se ) care spune : " lasa-ma sa ajung la pod si am sa vad eu cum il trec !"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă