Arhiva > Arhiva
2012 - Sfarsitul lumii?
marcutza:
--- Citat din: Manfred din Marți, 05 Iulie 2011, 17:28 --- Refuză să mai facă sex cu bărbaţii lor pînă cînd bărbaţii rezolvă cu repararea drumului ce le leagă localitatea de restul lumii. :)
--- Terminare citat ---
uuupppsssss ::)
silviu:
--- Citat din: Raphaela din Marți, 05 Iulie 2011, 17:07 ---Cu totii stim de la televizor despre 2012 cum ca acest an va fi ultimul, iar lumea se va sfarsi.Eu va intreb, oare va exista viata dupa 2012? Va fi un nou inceput? Lumea se va sfarsi?
--- Terminare citat ---
parca si anul 2000 trebuia sa fie ultimul :-\ cu siguranta, anul 2012 (precum si alti ani trecuti ori viitori) va insemna sfarsitul lumii pentru cei care vor sucomba pur si simplu :(
daca te referi insa la o catastrofa planetara, la un eveniment care ar putea distruge planeta in totalitate sau viata de pe planeta, io zic sa stam linistiti. oricum n-am sti ce ne-a lovit >:( si din moment ce-am fi putin decedati nu am avea cum sa stim daca cei din china, spre exemplu, au scapat si, prin urmare, nu a sosit sfarsitul lumii.
pe_jumate:
ce bineee! scap de credite si de examene! :D
optimus sum:
de examene nu scapi niciodata carmen...:P
aloevera:
Asa-i cum spune Opti, esti non stop supus la examene day by day, unele notate altele nu...........
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă