Arhiva > Arhiva

2012 - Sfarsitul lumii?

<< < (8/32) > >>

Manfred:
Da, povestea cu calendarul mayas e interesanta si se coreleaza cu alte elemente "prevestitoare" ale haosului.
Pina una alta mie imi e frica mai mult ca sfirsitul vine altfel, in mai multe forme printre care si sub forma unui matriarhat. Sau poate nu imi e frica?!  In sfirsit dominat... :D

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 06 Iulie 2011, 22:44 ---daca baga steliana matanii, nu mai vine ;D da' sa bage vreo 33 de miliarde... sau 333 de miliarde :-\

--- Terminare citat ---

Radem, glumim, dar nu prea e un subiect de ras.
Cand o sa vina sf lumii si o sa fim chemati la judecata cum va fi? Cand unii intra pe usa cea stramta si altii pe cea larga unde e gramada creca, din pacate.
Eu am citit Apocalipsa si cateva luni am visat numai sf lumii, asa ca ptr mine dc e sa vina maine e cam naspa , ca smoala ma asteapta.

almi_gabi:

--- Citat din: Manfred din Joi, 21 Iulie 2011, 12:52 ---.....
Pina una alta mie imi e frica mai mult ca sfirsitul vine altfel, in mai multe forme printre care si sub forma unui matriarhat. Sau poate nu imi e frica?!  In sfirsit dominat... :D

--- Terminare citat ---

ati mai trecut voi (barbatii  !!) o data prin asa ceva si ati "scapat"   - oarecum   8) :D

- poate sfarsitul lumii vine prin forma unei dominatii a "ciberneticului" vs "umanitate" ??!!  - o lume a robotzilor

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Joi, 21 Iulie 2011, 15:51 ---Radem, glumim, dar nu prea e un subiect de ras.
Cand o sa vina sf lumii si o sa fim chemati la judecata cum va fi?
--- Terminare citat ---
imi iau un avocat bun si gata.
--- Citat din: dl_prd ---Cand unii intra pe usa cea stramta si altii pe cea larga unde e gramada creca, din pacate.
--- Terminare citat ---
eu nu-mi fac probleme. sunt slab si pot intra pe usa cea stramta. la o adica pot intra si prin fereastra.

--- Citat din: dl_prd ---Eu am citit Apocalipsa si cateva luni am visat numai sf lumii, asa ca ptr mine dc e sa vina maine e cam naspa , ca smoala ma asteapta.

--- Terminare citat ---
las' ca vin cei de la smurd si te descarcereaza. sau te desmoleaza :-\

dian:
Se spune ca pentru a scapa de zona cu smoala de ACOLO , trebuie ca AICI in fiecare seara inainte de culcare sa poti contabiliza trei fapte bune facute peste zi ,adresate semenilor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă