Arhiva > Arhiva
Emotia
Emi 53:
Sincera sa fiu, nu cred ca ai vrea sa fie altcineva ;tamplaru ;vietii tale .Cred ca visul tau simbolizeaza o libertate spirituala.Se spune ca limba pe care o cunoaste Universul este calitatea sentimentului si sentimentul tau era de fericire. Sa simti este mai mult decat sa gandesti.Trebuie sa te bucuri de aceste trairi,sunt oamenii care nici macar cu gandul nu pot fi fericiti.
Caroline:
--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 27 Mai 2012, 21:36 ---...sunt oamenii care nici macar cu gandul nu pot fi fericiti.
--- Terminare citat ---
:o
luciamanta:
--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 27 Mai 2012, 21:36 --- Sa simti este mai mult decat sa gandesti.Trebuie sa te bucuri de aceste trairi, sunt oamenii care nici macar cu gandul nu pot fi fericiti.
--- Terminare citat ---
Probabil că există oameni care nu simt nimic.
Caroline:
Aia au problema cu una din emisferele cerebrale (dreapta, parca). Chiar am citit odata ceva interesant legat de un tip care avusese un accident si isi pierduse complet functiile acestei emisfere. Era in stare de orice - jobul de contabil, functiile de baza - dar pentru ca nu avea niciun fel de emotie legat de acestea, nu putea interpreta nimic, daca e bine sau rau, daca trebuie sau nu sa faca un anumit lucru... Deciziile lui erau aleatoare si complet in afara logicii sau a realitatii situatiei.
Emi 53:
Eu ma refeream la oamenii coplesiti de griji si necazuri care nu mai stiu nici sa gandeasca la fericire si nici sa viseze la ea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă