Arhiva > Arhiva
Frica
janeta:
--- Citat ---si reactia mea a fost cumva si ca o "varsare" de nervi pe potaie - sau mai degraba pe municipalitate
--- Terminare citat ---
cauta sacosa aia , gabitz si aplic-o la fel de hotarat si peste botul doamnei " municipalitate " . sunt convinsa ca o merita si din partea noastra si din partea cainilor lasati de izbeliste pe drumuri ;D
Geta:
bietii caini, vb despre patrupezi, cit despre cei bipezi.....ma lasa glasul :D
janeta:
julia:
daca mi-e frica de ceva cu adevarat in viata atunci este de situatiile scapate de sub control, cind te simti ca o frunza luata de vint la voia intimplarii, cind esti fara puterea de a interveni si a schimba ceva. ma ingrozeste neputinta si absurdul lipsei de sens
almi_gabi:
Frica – exista sub diverse moduri si felurile (teama de avion, de animale, de necunoscut, de intuneric etc)– s-au facut chiar topuri gen cele mai mari frici ale omului. Si totusi parca cea mai puternica teama a omului ramane – teama de moarte.
Ne este frica de moarte, de ce se intampla in acel moment, de ce urmeaza – sau de fapt de ce nu mai urmeaza?
Religiile au incercat sa “ostoiasca” aceasta teama care spre deosebire de altele nu poate fi invinsa prin exercitiu - prin conceptul de existenta spirituala dupa moarte. Filozofii au incercat sa o explice, sa o disece si sa o “imbrace” in diverse forme mai accepptabile.
Mie imi este frica de moarte. Voua va este frica de moarte?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă