Arhiva > Arhiva
Frica
almi_gabi:
--- Citat din: iulia17 din Vineri, 06 Mai 2011, 15:05 ---
frica are rolul ei si de aia a ramas inca in bagajul emotional pe care-l mostenim cu totii. fara ea am fi intr-un pericol continuu, fiindca pina la un punct are rol de protectie si avertizare asupra unor potentiale pericole.
--- Terminare citat ---
iulia, e mult adevar in ceea ce spui - un echivalent al zicalei - frica pazeste pepenii
exista mai multe feluri de manifestare a fricii
e diferenta intre a simti o frica buna de ceva ce reprezinta un pericol si este nociva frica inexplicabila de anumite lucruri
se spune ca scapi de o frica - daca o infrunti
de exemplu - daca ti-e frica de paianjeni,caini sau serpi - sa afli mai multe despre ei, sa te duci undeva unde poti sa-i vezi si sa vii in contact cu ei
steliana:
as fi tare curioasa (desi nu sunt) sa vad pe cineva caruia ii este frica, sa incerce sa se apropie de unul dintre vietuitoarele enumerate
cu tot bagajul de cunostinte acumulat, daca nu elimini frica ... apropierea inseamna doar amplificarea fricii
janeta:
uite ceva foarte interesant referitor la frica . merita si sa vedeti acest videoclip .
iulia17:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Mai 2011, 11:11 ---se spune ca scapi de o frica - daca o infrunti
--- Terminare citat ---
da gabi asa e, procedeul se numeste desensibilizare progresiva si e tehnica folosita in fobii
--- Citat din: steliana din Luni, 23 Mai 2011, 11:17 ---as fi tare curioasa (desi nu sunt) ...
--- Terminare citat ---
pai ori esti, ori nu esti… :o
si fara sa vad avataru tot stiam ca asta e o perla stelianissima
micaela:
Janeta, l-am citit si eu pe Neale Donald Walsch. e de ascultat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă