Arhiva > Arhiva
Frica
julia:
nu. nu. din noi.
Saturnianul:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 22 Octombrie 2011, 19:24 ---Putem desfiinta frica? Putem scapa de frica? Din ce plamada se naşte frica?
--- Terminare citat ---
N-o putem desfiinta. Si nici n-ar fi indicat. Nu cred ca trebuie sa desfiintam nimic din ceea ce suntem. E suficient sa nu exacerbam. Frica nu este un handicap, ci exacerbarea ei.
julia:
adica frica de frică
janeta:
--- Citat ---Putem desfiinta frica? Putem scapa de frica? Din ce plamada se naşte frica?
--- Terminare citat ---
luci , eu cred ca poti sa infrunti frica si chiar sa ai oarece ascendent asupra ei daca n-o lasi sa te domine . cred eu ( psihologii ar spune mai bine , poate ) ca ori de cate ori ti-e teama de ceva musai sa nu intorci spatele si sa o iei la goana pentru ca e tare posibil sa te prinda din urma si , doamne fereste , sa te doboare . mai degraba ( chiar cu dintii clantanind ) o privesti in fata si te opui fatis .
de foarte multe ori ( eu fiind o fricoasa patologica ) la mine , pana acum , a dat rezultate excelente metoda asta . adica , de ori cate ori m-am temut de ceva am scos bazooka si dai...si dai... pana i-am venit e hac :D
silviu:
aha, bun asa! vad parasutista si o iau la goana, da' spre ea... o privesc in fata, scot bazooka si dai...si dai...pana ii vin de hac.
multumesc, domnisoara janeta :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă