Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
adria:
dezvolta subiectul, capsuna
capsuna:
Ei si tu... am mai scapat si noi prin parau cand am sarit din piatra in piatra, unii un picior, altii pe amandoua, dar a fost frumos, prea frumos chiar! Dar acum v-ati convins si voi!
adria:
draga capsuna
noi suntem tari, n-am picat deloc in apa, dar nu ne intreba daca n-am alunecat si cazut pe langa apa?!
ai dreptate, de frumos a fost SUPERFRUMOS
chiar a trebuit sa ne convingem si, probabil, si altii or sa se convinga cand se vor duce in tabara
capsuna:
capsuna:
http://S-ar putea ca, pe la noi, colegul de "cutie" sa plece cu ceva lucrusoare de-ale noastre !
DUBAI INSTALEAZA 50-70 CUTII...
Cutia de dormit – cum ar fi sa dormiti intr-o cutie de cate ori va opriti intr-un oras mare? J
Dimensiuni: 2 m x 1,40m x 2,30m pentru a dormit in confort si siguranta.
Un somn ieftin in caz de urgenta pt oricine, bogat sau sarac!!
Nu mai pierdeti timpul cautand un hotel.
Create pt a putea fi instalate in gari si aeroporturi, locuri publice sau orase unde toate camerele hotelurilor sunt de obicei complet rezervate.
In tarile cu climat tropical, cutiile de dormit pot fi instalate in aer liber pe strazile principale.
Spatiul include pat, lenjerie, sistem de ventilatie, alarma, TV LCD, WiFI, spatiu pt laptop si telefon reincarcabil. Sub pat exista loc pentru bagaje.
Plata se face la terminale, de unde clientii vor primi o cheie electronica ce poate fi achizitionata pt 15 minute sau oricat de multe ore e nevoie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă