Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
wonderland:
http://ro.horseriding.ro/
La Calimani se organizeaza excursii calare de o saptamana, prin locuri putin calcate de picior de om, in natura.
[/quote]
Da, mi-au povestit niste prieteni că e o aventură care merită.
La Călimani se urcă până la 1600 - 2000 m, călare.
Dar eu parcă tot cu talpa pe pamânt mă simt mai în siguranță :crazy2:
Caroline:
--- Citat din: wonderland din Marți, 26 Februarie 2013, 20:07 ---Dar eu parcă tot cu talpa pe pamânt mă simt mai în siguranță :crazy2:
--- Terminare citat ---
Pai da... si eu... pe pamant de cel putin 1 m latime. :P
Cand eram copil, m-am speriat tare de un cal care mi-a iesit pe neasteptate in drum (cred ca si el s-a speriat de mine, da' pe vremea aia nu ma gandeam la asta, aveam mai putin de 10 ani.) "Fobia" de inaltimi am descoperit-o abia anul trecut, urmare a unor probleme de sanatate, de care nu eram constienta... sau, hai sa o spunem pe sleau, urmare a faptului ca am lasat sa treaca 20 de ani fara sa vad creasta, ca in facultate. :crazy2:
Da' eu ziceam ca tocmai ceea ce nu crezi ca ai putea sa faci vreodata ar fi cea mai mare provocare sa reusesti. ;)
wonderland:
--- Citat din: Caroline din Marți, 26 Februarie 2013, 20:26 ---Da' eu ziceam ca tocmai ceea ce nu crezi ca ai putea sa faci vreodata ar fi cea mai mare provocare sa reusesti. ;)
--- Terminare citat ---
De acord. Doar că nu putem afla până nu încercăm :)
LiaV:
Of, ca tare mult as vrea sa merg intr-o astfel de excursie, sus pe munti, la Calimani! Dar cum sa merg singura?
Mintea-mi turuie ca am 52 de ani, dar apoi ma gandesc ca la 60, voi privi inapoi si-mi voi spune ca am fost o proasta, asa cum acum gandesc ca eram la 40.
Gigi, daca vei avea caluti, ma mut la Sibiu! ;)
Imi plac caii de copil, cum va spuneam, dar cel mai mult (si mai nou) imi plac frizonii. Uite un film cu ei.
A fost calul preferat al lui Cezar. Spuneti voi, nu sunt minunati?
FRIESIAN STALLION "Leave you Breathless"
Caroline:
Pentru a incerca, trebuie sa ne asumam de la inceput si esecul, si reusita, ca posibilitati. Cu reusita e mai simplu...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă