Aici se discuta > Subiecte generale

Impresii de vacanta

<< < (50/55) > >>

Doina:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 17 August 2012, 08:20 ---Intradevar frumos pe acolo, Doina. Eu n-am ajuns. Nu stiu de ce dar ofertele care mi-au trecut prin fata ochilor mi s-au parut cam scumpe pentru acea destinatie. Dar cine stie !

--- Terminare citat ---

Daca-ti doresti si, mai ales, daca lasi ofertele si te preocupi de un aranjament individual, costul integral va fi mai echilibrat decit al agentiilor. Am obisnuinta a zeci de ani, n-am mers decit cu grupuri de straini (in excursiile cumparate la fata locului), doar alegindu-mi totul pe loc (cazare, masa, calatorii). Imi este foarte greu in alt model. Inainte asta faceam impreuna cu familia, de cind sunt singura, plec singura, iar daca simt nevoia ma imprietenesc pe-acolo. Sau nu ! E un sentiment de mare confort. E un pic mai dificil din cauza faptului ca trebuie sa-mi aleg cu mare grija hrana si sa nu fac efort in exces ! Dar pina acum m-am descurcat.  :)

Caroline:
Doina, prima fotografie ma inspira... nu stiu de ce.  :thumbup:

Doina:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 17 August 2012, 17:24 ---Doina, prima fotografie ma inspira... nu stiu de ce.  :thumbup:

--- Terminare citat ---

E de bine, presupun ! Sau e doar de-o baie si gata ?!  ;D

Caroline:
Cre'ca ma inspira cuplul ala de oameni obisnuiti care par ca "incearca marea cu degetul" (de la picior).  ;D

Doina:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 17 August 2012, 21:37 ---Cre'ca ma inspira cuplul ala de oameni obisnuiti care par ca "incearca marea cu degetul" (de la picior).  ;D

--- Terminare citat ---

Bine ca nu primeaza cuplul.... ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă