Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
Doina:
Imaginile vorbesc de la sine, asa ca am adaugat doar comentarii scurte. Sper sa va incinte retina !
Sunt destinatii incitante, cu multe obiective turistice de vizitat. Au si plaje frumoase, dar nu aceasta-i atractia principala. Chiar din aprilie- mai temperaturile sunt foarte ridicate in Sicilia si Malta. Dar merita.
Matei:
in sfarsit, caro, ma bucur ca ai capitulat in fata multumirilor. frumos!
cat despre impresii de vacanta, de vreo doi ani nu prea mai stiu ce inseamna asta. am fost acum vreo cateva saptamani in vama dar nu se prea pune.
doina, frumoase fotografii si frumoase comentarii, multumiri si catre tine! :)
Doina:
Multumesc si eu, Matei ! Traiasca telefonul mobil cu care le-am facut ! :yeah: Dupa ce a cedat cel clasic.
Placute amintiri, frumoasa relatare, Caroline ! Felicitari !
Doina:
Imi cer scuze ! Abia acum am observat ca topicul este ''Impresii de vacanta'' dar in paranteze se mentioneaza ''Tabere curente''. Inteleg ca doar cei care participa la acestea pot posta impresii si, cu siguranta, pe acelea le astepta Caroline !...Nu mai fac...ma duc pe Tripadvisor, acolo ma regasesc si cu-ale mele. |o
Caroline:
Din cate am citit eu pe topicul acesta, NU e vorba despre taberele curente SC si nu la acestea ma refeream, atata timp cat pentru fiecare tabara curenta exista topic dedicat. Ii rog pe admini sa ma corecteze daca gresesc.
Doina, foarte frumoase imagini... mi-ai adus aminte ca Malta este inca pe lista mea de TO DO. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă