Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
valaura11:
Am citit cu placere Gigi, ce ai postat. Deja ma vedeam pe mine acum trei ani cand am fost intr-o excursie prin noua tari cu autocarul cu o ghida super profesionista. A fost obositor dar a meritat "cu varf si indesat" vorba romanului. Nicicand nu as mai fi putut vedea atatea locuri minunate, in alte conditii. Ai dreptate Gigi, cand spui ca suntem aproape primitivi in raport cu conditiile de trai din occident. Cum de se poate ca si noi, unii, cand iesim in afara putem sa aderam destul de usor la normele lor de conduita iar cand ne intoarcem, revenim la vechile noastre obiceiuri, nevrand sa schimbam nimic. Dovada ca ne complacem in "cloaca" asta fara sa ne dorim ceva mai bun, ateptand numai de la cei de langa noi sa schimbe ceva nu si NOI. Gustul amar care persista o perioada dupa o reintoarcere e musai, dar cu mult optimism asteptam (sa incepem chiar sa creem, cu totii) macar pentru generatia urmatoare(care,oare?) un viitor mai bun si la noi.
Gigi, ai trecut si pe la beraria lui Hitler in Munchen, sa-ti astamperi setea?(se pare ca nu ai fost de data aceasta dupa cate ai povestit). Acolo e nelipsita Ambulanta, care e prompta chiar si cand am trecut eu, era in "exercitiul functiunii",avand pacienti :D. "se intampla si la case mari"...bautura bat-o vina :-\
admin:
Munchen-ul imi este un oras sa spunem destul de cunoscut. Am fost de foarte multe ori si am vizitat destul de multe locuri, muzee, parcuri. Si bineinteles berarii. Oktoberfest-ul era pe vremea in care stateam bine cu timpul ceva obisnuit, la care participam in fiecare an. Si cred ca au fost vreo 12 la rand. Anul acesta chiar discutam acum cu Guntz, pe care o parte l-ati intalnit in taberele Singles Camp si am decis sa facem dupa Delta o excursie la Munchen si imprejurimi, in perioada festivalului berii. Am sa postez in curand propunerea lui de program.
De ce acolo suntem mielusei si aici lupi, valaura? Simplu, de rusine si de frica. Sunt doua sentimente care pe langa educatie pot ajuta destul de mult....
julia:
Acesta este un topic unde pot sa postez imagini si pareri despre calatorii in care am fost, dar care nu tin de SinglesCamp?
admin:
Binieinteles, te si invit stiind ce poze faci!
julia:
Aici e Helsinki, un oras curat si frumos, cu oameni civilizati, mai civilizati decat imaginatia mea poate cuprinde.
Am apreciat ca pun pret pe natura si pe protejarea mediului, pe prezervarea arhitecturii vechi si pe valoarea lor istorica.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă