Aici se discuta > Subiecte generale

Impresii de vacanta

<< < (22/55) > >>

Ayouni:
descrierea ta admin confirma ceea ce mi-au povestit colegii care au fost in vara asta acolo, aceleasi experiente placute.
asa ceva mi-ar placea si mie! daca se organizeaza ceva pentru la vara viitoare si daca mai sunt prin preajma, ma inscriu si eu.  :) iar despre polonezi, pot confirma si acest lucru, am cativa colegi aici si am cunoscut cativa si in golf, sunt o comunitate aparte.

am avut ocazia sa vad testoase depunandu-si ouale, intr-o noapte indepartata la playa tortuguero din costa rica, oceanul atlantic, unde turistii merg in primul rand ca sa fie de fata la acest moment unic... totusi unora dintre noi ne-a dat o senzatie ciudata de intromisiune, sa asistam la un eveniment asa de intim din viata dragutelor de tortugas.

admin:
Mai continui cu cateva fotografii. Am fost atat de impresionat de ce am vazut acolo, incat am reusit sa fac ...800 de fotografii.
Anul viitor Zakintos va fi inclus in mod cert in calendarul de actiuni de vacanta.

cameliagabriela:
buan ziua, tuturor
dupa ce am citit ce a scris @admin despre acel loc din Grecia am ajuns la concluzia k acel loc este un mic petec de paradis. saper sa ajunfgem si noi acolo anul viitor

nicko:
La anul clar ne iei cu tine :)

admin:
Din pacate imaginile nu pot reda complet si explicit tot ce inseamna Zakintros-ul, nici atnosfera de pe croaziere, nici cea din pub-uri si baruri...Am incercat sa postez ce am crezut mai relevant si am descris cum am putut mai bine ce am simtit acolo. Dar vazute sunt cu adevarat extrordinare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă