Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 630203 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1680 : Duminică, 25 August 2013, 09:09 »
poetic  mod de a păcăli insomnia, lucian :bow:

Îți doresc să găsești persoana care să se simtă fericită și împlinită în iubirea pe care o lași să trăiască liberă în sufletul tău. :)

Cred că și tu meriți un locușor la articole - poezie :). Dacă mai ai, mai bine le-ai trimite singur, direct lui Gigi.

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1681 : Duminică, 25 August 2013, 12:22 »
multumesc wonderland...dar cum am zis,sunt doar niste ganduri...fara pretentii asa mari :)

ma gandeam putin la ce a spus aprilie odata,ca statea uneori si se gandea ce a vrut sa spuna de fapt cineva...
eu nu am facut asa ceva...si nici nu stiu daca o voi face...insa daca o faceam la un moment dat in viata mea..poate reuseam sa vad ce se ascunde de fapt in spatele unor vorbe dulci...dar inselatoare.

din cauza aceasta m-am gandit la randurile de mai jos si imi plac foarte mult.

Ochii sunt oglinda sufletului,nu? insa si ei pot fi inselatori uneori...

as vrea sa sorb din lacrima ce izvoreste din ochii tai...pentru a deschide poarta sufletului tau,
numai asa voi putea fi sigur de sinceritatea dragostei tale,
pentru ca buzele pot minti insa sufletul niciodata.

PS...asa ca data viitoare "EA" va trebui sa planga ptr a putea sorbi din lacrimile ce ma vor purta spre izvorul sinceritatii nealterate  :blush:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1682 : Duminică, 25 August 2013, 12:28 »
dacă...poate...
Tot ce începe cu dacă...atunci, poate dacă și ce-o mai fi în gama asta... devine capcană pentru a regreta ceva ce nu știi cum ar fi fost :crazy2:
Tot ce știi e ceea ce s-a întâmplat deja. Iar ceea ce s-a întâmplat era singurul lucru care se putea întâmpla.
În rest, contează ce faci în prezent. Cu gândul că trecutul e încheiat, imposibil de schimbat.

Am învățat și eu, cu greu, lecția asta. Dar e una, singura care contează, dacă nu vrei să trăiești suspendat în regrete  :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1683 : Duminică, 25 August 2013, 12:58 »
Buimaca, astept sa se sedimenteze impresiiile din Adriatica.
Imi pun Zora Bila(melodia care se aude la Opatija).Mi se derulreaza pe retina toate imaginile, astept a se sedimenteze adanc in suflet, sa le organizez.
A FOST MNUNAT! :love: :love:

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1684 : Duminică, 25 August 2013, 13:01 »
ma gandeam putin la ce a spus aprilie odata,ca statea uneori si se gandea ce a vrut sa spuna de fapt cineva...
Draga Lucian, nu vrei sa faci tu aici un rezumat a celor ce sporavaim pe mess ?  :laugh:
Analizez spusele cuiva doar daca ma contrariaza ceva si atunci incerc sa-mi dau seama de ce a avut o anumita reactie sau ce se ascunde in spatele unor cuvinte aparent banale. Imi vine in minte un exemplu, simt ca este aiurea sa-l spun aici, dar ... dupa 19 ani de relatie, sotul meu in timpul unei partide de amor a simtit nevoia sa vocalizeze mai mult decat un ah! oh! si mi-a spus "TU esti femeia mea" ...
El avea atunci deja o relatie cu alta femeie, iar mie spusele lui mi-au trezit un semnal de alarma ... De multe ori ne tradam prin gesturi, prin atitudine, prin vorbe aparent cu continut banal ...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1685 : Duminică, 25 August 2013, 13:07 »
Draga Lucian, nu vrei sa faci tu aici un rezumat a celor ce sporavaim pe mess ?  :laugh:

Aprilie, nu că aș vrea să-i iau apărarea, dar mie mi s-a părut că Lucian se referea la o postare de a ta pe forum, ce a în care concluzionai că nu-ți place să închei cineva o conversație cu ”te sun eu”  :)

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #1686 : Duminică, 25 August 2013, 13:14 »
Asa e, wonderland, la acea postare s-a referit... numai ca noi am mai dezbatut subiectul inca juma de zi pe mess  ;D si exprimarea lui mi s-a parut a fi mai mult din discutia de pe mess decat din postare ...
Oricum, nu il certam ... nu aici  :laugh: :laugh:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1687 : Duminică, 25 August 2013, 13:17 »
Vezi, doar tu știai asta. Eu am legat-o de postarea respectivă ;)
Dar tu ceartă-l, unde și cât vrei,  dacă...merită  :coolsmiley:

:kissing:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #1688 : Duminică, 25 August 2013, 13:30 »
Poate am avut o reactie care tradeaza altceva ... de pilda teama ca ce vorbim pe mess sa nu ajunga pe forum ...  :) Asta apropos de ce se ascunde in spatele unor cuvinte  ;D

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1689 : Duminică, 25 August 2013, 13:44 »
încrederea asta, ne dă bătăi de cap și idei de...scenarii neliniștitoare.... :whistle:

Dacă ar fi făcut asta - ar fi spus ceva despre el, nu despre tine.
Iar acum, dacă mai continuăm dialogul, în loc de ceartă, va primi scuze și oblojeală  :tomato:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1690 : Duminică, 25 August 2013, 18:07 »
Așa e...dar îi creez condițiile aici, îi fac eu Adriatica :((...numai să vină.  :blush:
Plâng că nu mi-am luat pastilele oO; Adda era cu pastilele. :sorry:
Geta dădea cu roșii, acum dai și tu?...Trebuie să mă apuc de salată.  ;D :flori:
M-a strigat cineva???  :D

Eduard m-am intors!!!...hai fa-mi o Adriatica....chiar am nevoie acum...vreau inapooooi :(( :(( :smitten: :smitten:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1691 : Duminică, 25 August 2013, 18:38 »
"Draga Lucian, nu vrei sa faci tu aici un rezumat a celor ce sporavaim pe mess ? "

Aprilie,daca ai vrut sa ma faci sa ma simt prost...sa sti ca ai reusit chiar foarte bine..

"as vrea sa sorb din lacrima ce izvoreste din ochii tai...pentru a deschide poarta sufletului tau,
numai asa voi putea fi sigur de sinceritatea dragostei tale,
pentru ca buzele pot minti insa sufletul niciodata."

Randurile de mai sus le-am scris gandindu-ma la sinceritatea unei persoane din trecut...si la gandul ca,daca macar odata stateam si eu sa analizez la rece cuvintele dulci si mieroase...poate scuteam mult timp de suferinta..dar asta sunt eu,mai mult prefer sa traiesc cu inima..si din cauza asta probabil istoria se va repeta iar si iar la nesfarsit..

din cauza asta am adus vorba de tine si nu inteleg ce secrete intime am divulgat ...lipseste omul putin si din 2 cuvinte spuse se trezeste cu zeci de scenarii care de care mai acuzatoare...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1692 : Duminică, 25 August 2013, 19:27 »
eiiii, cum mă trezesc eu în situația de a mă erija în...mediator :crazy2:

Lucian, cred că pentru aprilie era clar că a făcut o eroare de...interpretare. Iar tu amplifici vorbind despre cu totul altceva :slap:
Eu zic, dacă tot aveți o comunicare în privat, că acolo ar fi locul potrivit de...clarificări.

So, io  propun  :surrender: - asta ajută la schimbarea...perspectivei și recăpătarea obiectivității :)))))
Și, apoi, hai să nu dramatizăm - umorul ne salvează din multe situații cu potențial...jenant.

Incep eu, cu ceva bancuri?
Sotul isi ridica capul din ziar:
-Ai zis ceva,draga?
-Asta a fost ieri...

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #1693 : Duminică, 25 August 2013, 19:30 »
Se pare ca imi lipseste abilitatea de a relationa pe forum fara ca fiecare postare a mea sa nu trezeasca controverse ...
Cred ca o sa mai intru doar pentru a culege informatii despre actiuni, in cazul in care o sa mai particip ...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1694 : Duminică, 25 August 2013, 19:32 »
aprilie... nu trage concluzii și nu lua decizii în stări de debusolare, zău așa.
Lasă să treacă... mâine e o altă zi :kissing: Iar tu, ești tot tu. :flori: