Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618817 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1650 : Sâmbătă, 10 August 2013, 17:07 »
Waaaa! Am ajuns vedetă* la o vârstă așa de fragedă?! :(( ...„Mă vorbește femeile, și e moarte dupe mine” ar fi zis Mărgineanu, dacă nu îl iubeau. :blush:

Eu zic să nu o descurajăm pe Aprilire, „sărind” așa pe ea. :-\ Nu vreau să se retragă, când de-abia a acceptat să ni se alăture. :) Se pare că e mai subtilă decât o credeați voi, ea și-a luat rolul de amazoană fără ca măcar să observați. ;D Singurii „vizați” am fost doar noi...bărbații, și după stilul mai hard-core adoptat o consider regina amazoanelor. :flori:

Plus că eu nu știu de ce v-ați supărat pe ea? :( A făcut numai complimente...subtile (din nou), e adevărat! :blush: Ne-a recunoscut ca profesioniști, s-a simțit agasată...așa se nasc marile iubiri :P și da, este puțin geloasă dar o înțeleg, doar între ea și forumul SC a fost „dragoste la prima vedere”. ;)

Eu îi apreciez simțul umorului, chiar dacă se preface că nu are, are un stil foarte fin de umor, îmi place! :yeah:

Pentru amazoane  :flori:  ;)

* - VEDÉTĂ s.f. I. Mic bastiment de război, pe mare sau pe fluviu, cu mică rază de acțiune, folosit mai ales pentru observații. ♦ Mică ambarcație care se folosește pentru comunicațiile din rada porturilor. ♦ Mic torpilor cu viteză foarte mare. [< fr. vedette, it. vedetta].
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1651 : Sâmbătă, 10 August 2013, 17:47 »
Eu zic să nu o descurajăm pe Aprilire, „sărind” așa pe ea. :-\ Nu vreau să se retragă, când de-abia a acceptat să ni se alăture. :) Se pare că e mai subtilă decât o credeați voi, ea și-a luat rolul de amazoană fără ca măcar să observați. ;D Singurii „vizați” am fost doar noi...bărbații, și după stilul mai hard-core adoptat o consider regina amazoanelor. :flori:

... s-a simțit agasată...așa se nasc marile iubiri :P și da, este puțin geloasă dar o înțeleg, doar între ea și forumul SC a fost „dragoste la prima vedere”. ;)

Eu îi apreciez simțul umorului, chiar dacă se preface că nu are, are un stil foarte fin de umor, îmi place! :yeah:
Agasata sau agresata;sau mai bine zis care pe care a 'agresat'?........
Subtila zici? ;)..............
SC a fost si este un soi de 'coup de foudre' pentru multi...ma rog, indragostita fiind de SC 'mortal si iereveribil', ii dau circumstante ...atenuante;numai ca SC-ul este pentru toata lumea care-l doreste, nu numai pentru o persoana :flori: :flori: :flori:
Ma rog, sa zicem ca nu are simtul umorului, cel putin momentan.
p.s. umorul este coniderat o calitate, atat timp cat nu este grobian...io asa am citit, da poate n-am interpretat io bine ce am citit, deh, batranetile maica duc la pierderea treptata a neuronilor :crazy2: :uglystupid2:...daca am priceput io prost, sorry...de la neuronii din dotare mi se trage :( :-[

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #1652 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:29 »
Agasata sau agresata;sau mai bine zis care pe care a 'agresat'?........

Eu nu mă simnt agresat. Nu că aici ar fi cazul, dar cănd cineva te agresează este doar reflecția emoțională a acelei persoane, emoții care nu îți aparțin.... :oops: iar  ma apucat „analiza”. :blush:

Citat
SC a fost si este un soi de 'coup de foudre' pentru multi...ma rog, indragostita fiind de SC 'mortal si iereveribil', ii dau circumstante ...atenuante;numai ca SC-ul este pentru toata lumea care-l doreste, nu numai pentru o persoana :flori: :flori: :flori:

Emm...încep să devin gelos pe SC...se pare că are veleități de Casanova.  :tickedoff:

Citat
da poate n-am interpretat io bine ce am citit, deh, batranetile maica duc la pierderea treptata a neuronilor :crazy2: :uglystupid2:...daca am priceput io prost, sorry...de la neuronii din dotare mi se trage :( :-[

Mă risc să presupun că Aprilie e o fire introvertită, care se deschide mai greu....zic pentru că într-un anumit fel așa sunt și eu. :blush: Sorry Aprilie  :flori:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1653 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:38 »
Am si eu o intrebare,am gasit de unde sa sterg contul,daca o fac se vor sterge automat si postarile mele?
In caz ca nu se va intampla acest lucru rog Adminul sa o faca ...deci nu doresc sa mai ramana nimic din activitatea de "profesionist" de pana acum.

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #1654 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:42 »
Luci, noi cei care suntem lângă tine...deși și Aprilie e, dar se exprimă mai controversat....nu mai contăm?  :-\

Îmi pare rău că ne-ai părăsit :'( Ai grije de tine și sper să găsești fericirea.  :)

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #1655 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:45 »
am pus monopol pe forumul SC.. cred ca trebuie sa ne mutam pe messenger  :smiley6600:
adresa mea de mail
nu luati in considerare acest mesaj ... eroare  ::)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1656 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:53 »
Am si eu o intrebare,am gasit de unde sa sterg contul,daca o fac se vor sterge automat si postarile mele?
In caz ca nu se va intampla acest lucru rog Adminul sa o faca ...deci nu doresc sa mai ramana nimic din activitatea de "profesionist" de pana acum.
Luciane...te caut si in gaura de sarpe  >:( >:( >:(
Tocmai ma pregateam(jur ca nu mint) sa-i trasez tema de casa lui Eduard sa te gaseasca pe undeva si sa stea de vorba cu tine!
Nu te comporta ca un copil...serios...
Din anumite considerente, poate te inteleg mai bine decat multi, stiu ce inseamna tristetea, mai mult stiu ce inseamna depresia(nu cred ca e cazul tau).
Sfatul meu:incearca sa stai cu cineva de aici de vorba in privat(mess sau facebook) pentru a avea posibilitatea de a sta mai mult de vorba.
Intelege odata ca era o opinie,sunt convinsa ca si aprilie regreta...a luat-o valul, asta e!
O vei face si pe ea sa se simta vinovata mai mult decat e cazul.Am intuit ca nu esti ontr-o stare buna, dar crede-ma ca va TRECE!
Sau daca preferi, stai de vorba cu noi aici pe chat...hai, fruntea sus :) :) :flori: :flori: :flori: :flori: O0 O0

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1657 : Duminică, 11 August 2013, 07:54 »
Lucian, imi pare rau ca te-ai retras. Citisem pe-aici ca esti in Göteborg... Acolo-i si fiica-mea... E grea viata pentru romani in tarile nordice, avand in vedere "renumele" pe care-l avem in Europa de la un timp incoace...
Te inteleg, la mii de kilometri distanta singuratatea-i mai apasatoare, mai... "singura". Astept sa te cunosc la Revelion, ca ai zis ca vii!  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1658 : Duminică, 11 August 2013, 11:21 »
Da, pacat, nu trebuia sa pui la suflet chestia asta Lucian. Dar e greu, e de inteles, atunci cand esti vulnerabil te "atinge" orice.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1659 : Miercuri, 14 August 2013, 22:23 »
Lucian, singurel ? :) Ce-ai facut cu eEduard ?

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1660 : Joi, 15 August 2013, 08:49 »
te primim si pe tine in club aprilie,ce zici ni te alaturi? :)

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #1661 : Joi, 15 August 2013, 15:56 »
Lucian, singurel ? :) Ce-ai facut cu eEduard ?

M-a strigat cineva?  ::)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1662 : Duminică, 18 August 2013, 10:44 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1663 : Duminică, 18 August 2013, 11:12 »