Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618911 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1635 : Joi, 08 August 2013, 17:05 »
gata ati dat bir cu fugitii? tocmai cand mi-am suflecat manecile si eram pregatit sufleteste ptr marea confruntare?  :bow:
invingator prin neprezentare si abandon...  :thumbup:

Of! Luciane, Luciane, iar m-ai lăsat singur...de-abia am scăpat nevătămat.  ;D
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1636 : Joi, 08 August 2013, 17:09 »
pai e rau daca ai scapat nevatamat...ca tie iti place altfel  :2funny: :2funny: :2funny:

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #1637 : Joi, 08 August 2013, 17:23 »
pai e rau daca ai scapat nevatamat...ca tie iti place altfel  :2funny: :2funny: :2funny:

Oups! M-ai prins...  :blush:  :2funny:

NOTĂ: Mesajul ăsta se va autodistruge în 30 de secunde!!  8)
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1638 : Vineri, 09 August 2013, 19:25 »
Cea mai frumoasa poveste de dragoste...

http://m.evz.ro/news/1049581

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #1639 : Vineri, 09 August 2013, 19:48 »
Lucian, tu m-ai apelat pe messenger ?

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1640 : Sâmbătă, 10 August 2013, 12:09 »
Salutare !  ;D Daca credeati ca am incheiat subiectul inceput pe alt topic ....hmmmm   :D poate ca abia acum incepe cu adevarat.
De fapt sunt o persoana foarte directa si spun exact ceea ce gandesc. Mai incerc sa fiu cateodata mai subtila, dar iese cam cu discutia din zilele precedente, cand prin remarca mea s-au simtit vizate mai multe persoane decat cele la care ma gandisem eu.
Cu sau fara simtul umorului, englezesc sau nu, apreciez si eu oamenii veseli, glumele inteligente, spiritele libere si vioaie si mintile agere.
Ceea ce nu apreciez insa, este comportamentul de ... forumisti profesionisti al lui eEduard si Lucian75, indiferent de cat de inteligente si haioase sunt replicile lor. La un moment dat m-am simtit agasata de omniprezenta lor pe forum si i-am urmarit ... pana la acea controversata remarca a mea, erau tot timpul pe forum si pandeau orice post pentru a da replica imediat, oricui si indiferent de subiect.
Consider ca sunt datoare fata de mine insami sa apar lucrurile care imi plac, iar cu acest forum a fost dragoste la prima vedere, l-am apreciat ca fiind infinit mai serios decat multe altele. De aceea am postat acea remarca si cei doi au inteles exact ce am spus...  ceea ce m-a surprins a fost reactia lui adda, nu am inteles de ce s-a simtit datoare sa ia atitudine ... Credeam, adda, ca ne cunoastem chiar, ca te-am dus intr-o seara acasa,  dar se vede treaba ca te-am confundat din moment ce esti din Sibiu ...

Deci acum daca aveti ceva de comentat, nu pregetati  >:D Zilele acestea o sa cam am treaba, dar nu va bucurati ca am dat bir cu fugitii daca nu ma vedeti pe forum ... I'll be back !!!  :)

Offline acbard

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #1641 : Sâmbătă, 10 August 2013, 12:27 »
 O0

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1642 : Sâmbătă, 10 August 2013, 12:46 »
Salutare !  ;D Daca credeati ca am incheiat subiectul inceput pe alt topic ....hmmmm   :D poate ca abia acum incepe cu adevarat.
.
Ceea ce nu apreciez insa, este comportamentul de ... forumisti profesionisti al lui eEduard si Lucian75, indiferent de cat de inteligente si haioase sunt replicile lor. La un moment dat m-am simtit agasata de omniprezenta lor pe forum si i-am urmarit ... pana la acea controversata remarca a mea, erau tot timpul pe forum si pandeau orice post pentru a da replica imediat, oricui si indiferent de subiect.
Consider ca sunt datoare fata de mine insami sa apar lucrurile care imi plac, iar cu acest forum a fost dragoste la prima vedere, l-am apreciat ca fiind infinit mai serios decat multe altele. De aceea am postat acea remarca si cei doi au inteles exact ce am spus...  ceea ce m-a surprins a fost reactia lui adda, nu am inteles de ce s-a simtit datoare sa ia atitudine ... Credeam, adda, ca ne cunoastem chiar, ca te-am dus intr-o seara acasa,  dar se vede treaba ca te-am confundat din moment ce esti din Sibiu ...
Buna ziua aprilie(frumos nume de forumista)
De data asta ma simt eu datoare sa fiu de parte celor trei:eEduard, Lucian75 si adda.Mi se pare mie sau in aprilie 'albinutele' devin extrem de vioaie si 'cam inteapa'?
Iti spun din experienta mea de pe forum:controverse au fost, polemici au fost, dar fara pareri care pot deranja.
Deocamdata Eduard si Lucian sunt noi, intuiesc pe undeva ca Lucian pare intr-o pasa mai prosta(au fost si altii, iar ceilalti 'au sarit' sa-i scoata din pasa asta).Multi la inceput sunt entuziasmati si incearca sa-si faca simitita prezenta pe forum-mi se pare corect-este optiunea mea.Adda este un monument de bun simt-nu vad ce ai cu ea.
Un sfat:incearca sa fii ceva mai ponderata in a-ti expune personalitatea;aici toti suntem egali.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1643 : Sâmbătă, 10 August 2013, 13:02 »
a-ti citit forumul de pe Adriatica?! un baiat finut saruta mana la toate doamnele... oare vine si la Sarbatoarea Recoltei?! cum va reusi sa faca asta  :D
Corect, asta e!Cristian a multumit pentru incurajari si pentru ca nu viziteaza des forumul, intr-un fel si-a cerut scuze ca a raspuns cu intarziere.Ce te-a deranjat de fapt?
p.s. 'a-m' citit forumul de pe Adriatica  ;)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1644 : Sâmbătă, 10 August 2013, 13:09 »
forumisti profesionisti? aaa,scuzati-ma ca nu am stiut ca este un mediu privat...imi cer scuze ca am avut neobrazarea si am invadat intimitatea si linistea anumitor persoane de pe aici...imi cer scuze ptr ca sunt un intrus...imi cer scuze ca am facut greseala sa incerc sa gasesc un mod de a trece peste cea mai urata parte a vietii mele...

fuck off...am uitat ca altul era spiritul SC...in care eram invitat sa-l cunosc odata cu prima ocazie...oare la fel de intampla si atunci?...sa fi acuzat ca acaparezi spatiul destinat anumitor persoane?

majoritatea celor de aici sunt norocosi,un fel de a spune...au posibilitatea petrecerii timpului liber in compania celorlalti...eu am ratat 1 luna din timpul liber,totul a fost un dezastru...si acum sunt plecat ptr un timp destul de indelungatt din tara..nu pot decat sa visez la o vacanta...si intre timp prin intermediul forumului incerc cumva sa pastrez oarecum cumva legatura cu ceva...insa nici acest lucru vad ca nu am dreptul...sunt un forumist profesionist,afara cu tine...

inainte de a face niste acuzatii poate ar trebui sa va ganiti putin si la altii...oare de ce face asta...sa fie oare un strigat de ajutor...oare ii pot da o mana de ajutor?

si aprilie ca sa fi multumita o sa ma conformez...nu o sa mai deranjez si nu o sa mai fiu o povara ptr nimeni...poate asa iti vei regasi linistea sufleteasca puternic zdruncinata de nesimtirea mea.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1645 : Sâmbătă, 10 August 2013, 13:24 »
Lucian75, nu este cazul sa generalizezi, esti foarte bine venit in SC, toata lumea te sprijina, inclusiv eu :) chiar daca ... nu pare . Daca am gresit imi cer scuze, nu vreau sa napastuiesc un om obidit ! Urasc forumurile in general si bascalia de acolo si poate m-am pripit sa trag concluzii in ceea ce te priveste.

Mihaela1961, esti o draguta, apreciez mult ce postezi pe forum. Sunt de acord ca suntem toti egali pe forum, tocmai de aceea am indraznit sa-mi spun parerea. Si ... nu am nimic cu nimeni, ci doar cu "entuziasmul" de inceput.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1646 : Sâmbătă, 10 August 2013, 14:45 »
forumisti profesionisti? aaa,scuzati-ma ca nu am stiut ca este un mediu privat...imi cer scuze ca am avut neobrazarea si am invadat intimitatea si linistea anumitor persoane de pe aici...imi cer scuze ptr ca sunt un intrus...imi cer scuze ca am facut greseala sa incerc sa gasesc un mod de a trece peste cea mai urata parte a vietii mele...

fuck off...am uitat ca altul era spiritul SC...in care eram invitat sa-l cunosc odata cu prima ocazie...oare la fel de intampla si atunci?...sa fi acuzat ca acaparezi spatiul destinat anumitor persoane?

inainte de a face niste acuzatii poate ar trebui sa va ganiti putin si la altii...oare de ce face asta...sa fie oare un strigat de ajutor...oare ii pot da o mana de ajutor?

si aprilie ca sa fi multumita o sa ma conformez...nu o sa mai deranjez si nu o sa mai fiu o povara ptr nimeni...poate asa iti vei regasi linistea sufleteasca puternic zdruncinata de nesimtirea mea.
Lucian,
Te asigur ca in SC sunt multi care pot da sfaturi cand ai nevoie de ajutor, asa ca 'striga' , crede-ma ca ti se va raspunde.
Nu te bosumfla precum copiii pentru o parerea singulara, NU ESTI UN INTRUS! :) :) :)
Deocamdata, atat timp cat conceptul de Singlescamp apartine lui Gigi Candea, dansul e singurul in masura sa hotarasca cine e intrus si cine nu!OK? :) :) :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1647 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:00 »
 Aprilie, eu zic sa nu exageram totusi...e parerea ta, dar eu pe Lucian si Eduard nu i-am vazut chiar asa de forumisti decat de cateva zile. Am " sarit" sa imi spun parerea pt ca m-am simtit vizata, avand in vedere ca ai facut referire la topicul "chat" unde am participat si eu la discutii si nu ai specificat la cine te referi. Si chiar si asa care e problema ca ii vezi online, sa stii ca si eu citesc forumul zilnic chiar daca in ultimul timp nu am postat asa mult si sunt multi altiicare sunt  activi si citesc, chiar nu inteleg care este deranjul?
Hai sa nu descurajam si sa "sarim " asa pe cei nou intrati, cel care are dreptul sa spuna ce e ok si ce nu sa postam este admin.
Eu nu sunt adepta polemicilor si a discutilor in contradictoriu, mi-am spus parerea din punct de vedere al unui membru SC mai vechi.

Multumesc Mihaela de apreciere, ma simt flatata :bow:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1648 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:14 »
Hai sa nu descurajam si sa "sarim " asa pe cei nou intrati, cel care are dreptul sa spuna ce e ok si ce nu sa postam este admin.
Eu nu sunt adepta polemicilor si a discutilor in contradictoriu, mi-am spus parerea din punct de vedere al unui membru SC mai vechi.

Multumesc Mihaela de apreciere, ma simt flatata :bow:
1.Dupa cum ai vazut, am exact aceasi opinie ca si tine in privinta celor doi.
2. Eiiiiii apreciere ;)
Sa vezi tu ce baie fortata iti fac eu in Adriatica(io stiu sa inot, tu?-sper ca observi 'amenintarea' mai mult decat evidenta :uglystupid2:)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1649 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:19 »
Intr-adevar ma simt amenintata  :faint: dar nu stiu sa innot atata de bine :giggle: doar cat sa nu ma inec. ;D