Salutare !

Daca credeati ca am incheiat subiectul inceput pe alt topic ....hmmmm

poate ca abia acum incepe cu adevarat.
De fapt sunt o persoana foarte directa si spun exact ceea ce gandesc. Mai incerc sa fiu cateodata mai subtila, dar iese cam cu discutia din zilele precedente, cand prin remarca mea s-au simtit vizate mai multe persoane decat cele la care ma gandisem eu.
Cu sau fara simtul umorului, englezesc sau nu, apreciez si eu oamenii veseli, glumele inteligente, spiritele libere si vioaie si mintile agere.
Ceea ce nu apreciez insa, este comportamentul de ... forumisti profesionisti al lui eEduard si Lucian75, indiferent de cat de inteligente si haioase sunt replicile lor. La un moment dat m-am simtit agasata de omniprezenta lor pe forum si i-am urmarit ... pana la acea controversata remarca a mea, erau tot timpul pe forum si pandeau orice post pentru a da replica imediat, oricui si indiferent de subiect.
Consider ca sunt datoare fata de mine insami sa apar lucrurile care imi plac, iar cu acest forum a fost dragoste la prima vedere, l-am apreciat ca fiind infinit mai serios decat multe altele. De aceea am postat acea remarca si cei doi au inteles exact ce am spus... ceea ce m-a surprins a fost reactia lui adda, nu am inteles de ce s-a simtit datoare sa ia atitudine ... Credeam, adda, ca ne cunoastem chiar, ca te-am dus intr-o seara acasa, dar se vede treaba ca te-am confundat din moment ce esti din Sibiu ...
Deci acum daca aveti ceva de comentat, nu pregetati

Zilele acestea o sa cam am treaba, dar nu va bucurati ca am dat bir cu fugitii daca nu ma vedeti pe forum ... I'll be back !!!