da, o poza foarte frumoasa...
statutul de single este cel mai greu dupa o relatie frumoasa; de aceea si mie-mi vine foarte greu: cand ai avut ceva extraordinar de bun si de frumos, sansele sa gasesti ceva sa egaleze acel ceva, mi se par destul de reduse (vorbesc despre mine, bineinteles). nici nu as avea curajul sa spun sa "depaseasca".
ai mare dreptate , draga mea . nici nu ar fi corect ( si acum vorbesc din punctul meu de vedere ) fata de altcineva sa incerc macar o relatie , pentru ca tot timpul respectivul ar trebui sa treaca prin furcile caudine ale comparatiei si , categoric , ar fi in dezavantaj . nu pot exista doua persoane identice si pe mine numai asta m-ar putea multumi : o persoana identica cu el .nici mai buna , nici mai rea ci aidoma . sigur barbatul meu nu a fost "mister perfectiune" , dar a fost exact ceea ce mi-am dorit si , multumesc lui dumnezeu , am primit . si nu in ultimul rand am avut cui darui , fara ca darul meu sa fie ignorat, ci primit cu dragoste si recunostinta .
Janeta, admirând fotografia postata de tine, să ştii ca am avut senzaţia ca sunteti, tu si el, langa mine si chiar incepeti sa-mi vorbiti... Frumoasa si graitoare poza... Transmite mirajul iubirii...
multam frumos , luci ! pai transmite ceea ce chiar am avut norocul sa traiesc .