pana la un punct va dau dreptate julia si gabi, insa peste o anumita limita mi se pare ca se trece in zona absurdului... nu cred ca scrie undeva ca topicul asta este exclusiv de fotografii si ca nu pot sa existe comentarii, glume, dialog pe marginea lor. mutarea unor mesaje inseamna trunchierea unui dialog a carui savoare nu poate exista decat in integralitatea lui, chiar daca exista, aveti dreptate, "abateri" de la tema.
cat despre asta...
ar fi bine ca acesta sa fie un topic in care sa ne limitam la pozele noastre si la poze in care aparem noi si nu alte persoane din afara comunitatii
ca pentru asta am intrat de fapt....mi-a ramas in cap, efectiv. gabi, daca te referi cumva la fotografia in care apare si Florentin, sotul plecat al Jeanei, nu pot decat sa fiu consternata, dar rau. noi cei din singlescamp nu insemnam doar o imagine ci mult mai mult..o poveste de viata...iar cand aceea include
o iubire frumoasa, trebuie pusa AICI
ca o icoana. atat am vrut sa spun. daca cineva muta fotografia aceea, dupa bunu-i plac, intr-o abordare de o rigiditate care m-ar uimi, efectiv, zau ca nu mai calc pe aici.