Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 632062 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #2250 : Duminică, 11 Februarie 2018, 13:31 »
Lasa Flo_rin ca nu e nicio problema si daca e vreo traznaie  :D trecem cu vederea , nici nu stim la ce postare te referi, asa ca nu iti fa probleme  ::)

Offline Flo_rin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #2251 : Duminică, 11 Februarie 2018, 13:34 »
Gigi exista posibilitatea sa sterg o postare?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2252 : Duminică, 11 Februarie 2018, 13:48 »
 Florin, du-te la postare, ap?sa butonul Raporteaz? unui moderator, scrii acolo scurt ca ai postat din gre?eal? si roag? sa stearga. Când intra Gigi va sterge. E cea mai rapida cale. Utilizatorii nu pot ?terge mesaje, o data postate.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Flo_rin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #2253 : Duminică, 11 Februarie 2018, 13:51 »
Wonderland exact asa am facut inainte sa vad postarea ta.
Ma bucur ca am ales varianta corecta.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2254 : Duminică, 11 Februarie 2018, 18:37 »
Ai vazut, te-ai descurcat foarte bine. Totul e sa nu te panichezi! Orice problema are cel putin o solutie. De obicei minim doua  ;D
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #2255 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:03 »
Gigi am vazut o postare cu tema politica in alta parte , vroiam doar sa spun ca politicieni si clasa care ne conduce sunt emulatia acestei societati si acestui popor , sa fie clar nu ma simt , personal , reprezentat de ei , insa nu pot face abstractie de rezultatul votului , pai in '89 am luptat pentru democratie , nu pentru meritocratie , poate aici am gresit  |o, cata vreme conduc cei alesi democratic , ce putem face mai mult decat protest pasnic , revolutie ? pai unde e democratia atunci , cred ca un pricipiu al democratiei e ca majoritatea decide , nu ?
Problema noastra e ca nu ne implicam , ca nu protestam toti cei nemultumiti , ca nu mergem la vot , aici cred ca gresim , deocamdata PSD are voturi si se pare ca inca au majoritate si in caz de alegeri anticipate deci? 
Eu propun sa ne implicam mai mult sa facem un partid, sa oferim oamenilor alternativa , ei?
Ce lipseste Romaniei ? Responsabilitate , cred ca asta e cea mai mare problema , nimeni nu greseste , toti fac numai bine , nimeni nu-si asuma responsabilitatea faptelor , de la cel mai mic la cel mai mare . Odata cu responsabilitatea vine si demnitatea si meritocratia si raspunderea .
ASTA ITI DORESC EU TIE , DULCE ROMANIE .
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2256 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:13 »
Poate era mai intelept daca scriai la postarea pe care zici ca ai vazut-o, cred ca stiu la care te referi... ::)
Regulamentul interzice discutiile pe teme politice, religioase si mai vezi tu ce scrie pe acolo.  :)

Da, la vremuri tulburi, se mai fac si exceptii. Acum chiar am vazut la ce te referi :)))))))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2257 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:30 »
Eu ma fac vinovat de deschiderea acestei discutii... :-[ :-[ :-[ Sunt momente in care nu ma pot retine sa nu explodez si macar in cateva cuvinte... >:D Intradevar am promis ca aici nu discutam de politica si religie, ambele teme partizane si in care intervine subiectivismul...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2258 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:31 »
Da, uneori si mie imi scapa si nu ma pot abtine...Imi pare rau pentru ca stiu ca alterez atmosfera cu lucruri de genul asta care nu au ce cauta aici...

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2259 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:33 »
Dependenta emotional de acest grup,mi se pare lung intervalul de timp pana la intalnirea din iunie,
si atunci ma tot gandesc ce mai pot alege:M-tii Baiului,in martie,Sovata,la sfarsit de martie,Apusenii,la sfarsit
de aprilie...Cine,pe unde mai mergeti ?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2260 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:35 »
Da, Gigi, cum spuneam si mai sus, la vremuri tulburi e greu sa ne abtinem. Chiar daca e bine sa avem o oaza de ...retragere din subiectele dezbatuta pe toate caile, n-avem cum sa nu rabufnim. Off!

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #2261 : Joi, 15 Februarie 2018, 06:37 »
Sorry  wondeland pentru  :offtopic: de dincolo , discutia ne-a tot dus si ne-a tot dus .

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2262 : Joi, 15 Februarie 2018, 07:42 »
V-a dus, dar nu v-a dus unde trebuia. Adica aici.
In consecinta sunteti pedepsiti cu munca in folosul comunitatii SCT si a forumului. - adica sa continuati discutia asta, sau altele,  sa puneti feedback-uri la toate excursiile la care va inscrieti si sa ne prezentati si imagini ale pantofilor, rochiei.

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #2263 : Joi, 15 Februarie 2018, 10:31 »
Asa wonderland pune paie pe foc , eu incerc sa scap si tu nu ma lasi , poze deci , bineeeeeeeeeee, cred ca vreau din nou la scoala.... aaaaaaa clasa ............adica closca  ;)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2264 : Vineri, 16 Februarie 2018, 06:11 »
poze cu recuzita, doar. sa ne dam cu parerea  :)
lasati, ca sunteti pui mare! ;D