Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 619103 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #2190 : Duminică, 01 Noiembrie 2015, 14:44 »
Este ingrozitor ce s-a intamplat acolo.
O poveste pe scurt:
Fiicei mele îi place muzica rock. Pe tot parcursul liceului a mers la nenumarate concerte rock în București. 
 Acum este anul I la facultate, aici, în Constanța. Toate pregătirile din timpul liceului le am făcut pentru o facultate din București.  Spre sfârșitul clasei a XII-a mi-a adus la cunoștință că ea nu vrea sa mai meargă la facultate la București.  Am fost suparata, am încercat sa o conving ca nu este bine ceea ce face, nu am reusit si .... m-am obișnuit eu cu ideea. A avut motivele ei.
Ieri mi-a spus următorul lucru: Mami, îți dai seama ca dacă mergeam la facultate în București,  as fi fost în acel club?
Am înghețat. 
O parte dintre prietenii ei au fost acolo.
Nu reușesc sa îmi revin. Mă uit de vineri noaptea la tv și tremura sufletul în mine.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2191 : Luni, 02 Noiembrie 2015, 06:25 »
Este ingrozitor ce s-a intamplat acolo.
Nu reușesc sa îmi revin. Mă uit de vineri noaptea la tv și tremura sufletul în mine.

Asa e. Ai dreptate. Si sentimentul asta ca nu poti sa faci nimic... e si mai dureros. Și gândul că tu, în mod direct sau indirect,  fi putut fi într-o astfel de situație...te zdruncină fără să vrei, deși rațional știi că ești în afara pericolului.

Am vazut ca in toate orasele s-au organizat un fel de marsuri, momente de reculegere, altare in strada... O nevoie umana de a face ceva, de a arata solidaritatea, de a nu lasa pe cei suferinzi sa sufere in tacere, pe cei morti sa treaca nestiuti decat de familie.
Ce va urma...vom mai vedea. Desi, ma tem ca dupa aceste zile de doliu, vom mai auzi cateva zile povesti, apoi cine stie daca si cand vom avea vesti despre schimbari, solutii...pentru ca asa ceva sa nu se mai intample.

Am tot  citit tot felul de articole - cu pareri exprimate de medici, supravietuitori, jurnalisti...
Ma infioara reactiile celor care comenteaza. Multe raspunsuri vulgare, injurioase, tot felul de reactii primare, de neinteles. Chiar nu putem sa gasim un mod decent de a ne exprima parerea? Chiar nu stim decat sa atacam persoana, sa injuram, sa o desfiintam? Ce spune asta despre noi ? Ca abia asteptam un motiv sa devenim agresivi, brutali?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2193 : Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, 16:15 »
ce tare! emigram la Cluj? :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2194 : Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, 21:19 »
Si pentru ca nu ma pot abtine de la...sugestii :angel:

Mokika, iata 2 topicuri mai potrivite pentru genul asta de subiecte (la chat se pierd mai repede)

Aici se discuta - Subiecte generale:

Stiri, evenimente, informatii, barfe http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,148.msg1258.html#msg1258
Sau
Știați că... http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,639.msg104010.html#msg104010

Offline wonderland

• Hero Member
o curiozitate - intrebare pentru Gigi
« Răspuns #2195 : Miercuri, 06 Ianuarie 2016, 20:55 »
Demult vreau sa intreb - ce a fost pe  30 noiembrie 2013, cand s-a inregistrat cel mai mare numar de utilizatori online?
 :faint:
Citat
Most Online Ever: 203 (Saturday, 30 November 2013, 19:41)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2196 : Sâmbătă, 20 Februarie 2016, 09:14 »

un week-end frumos tuturor !  :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2197 : Sâmbătă, 20 Februarie 2016, 21:10 »
Si tie la fel almi_gabi. Ti-as spune bine ai....revenit, dar sunt in disonanta cognitiva. ;)
Nu stiu daca revenirile in SC sunt de bine sau nu. Cel putin din perspectiva S-ului, nu a C-ului:angel: >:D
Iaca m-au apucat ghicitorile.  :kissing:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2198 : Duminică, 21 Februarie 2016, 17:09 »
Bine te-am gasit wonderland. Da, am revenit "la pachet" si cu S si cu C.  ;)  :giggle:
Vad ca pe aici lucrurile merg bine, cu noutati, cu excursii si intalniri noi. Ma pun la punct cu ele din mers.

Offline Necula Mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
« Răspuns #2199 : Vineri, 25 Martie 2016, 23:08 »

Pentru prietena noastra draga Cristina CALINTARU, care trece prin momente grele dupa atentatul de la Bruxelles, va rog sa fim alaturi de ea, cu sufletul, cu gandul..., toti prietenii care o cunosc de la "Singles Camp".
https://www.facebook.com/calintaru.cristina
Gigi,
Propun sa-i oferim a excursie gratuita, alaturi de noi, anul acesta din partea "Singles Camp", dupa ce se reface din punct de vedere fizic.
Cine o cunoaste si este alaturi de suferinta ei....,in aceste momente grele pentru ea..., sa ne spuna daca doresc sa participe la actiunea noastra.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #2200 : Sâmbătă, 26 Martie 2016, 01:51 »
Am luat legatura cu ea in prima dimineata dupa tragedia de la Bruxelles. Este in spital, dar ok ca stare. Asteapta sa se reintoarca in tara....

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2201 : Sâmbătă, 26 Martie 2016, 10:02 »
Ii doresc multa sanatate Cristinei si recuperare grabnica.  :)

**
Ma gandesc ca poate ar fi binevenita revizuirea sistemului de acces in locurile cu trafic intens cum sunt aeroporturile, statiile de tren, stadioanele etc pentru ca se pare ca cei care declanseaza astfel de atacuri reusesc sa treaca de sistemele de securizare si sa ajunga cu material explozibil in astfel de locuri.  ???

Offline Necula Mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
« Răspuns #2202 : Sâmbătă, 26 Martie 2016, 20:59 »
O a doua victima este Cristina C?lin?aru, are 47 de ani si este director economic la Autoritatea Navala din Romania. Este din Constanta, iar dezastrul din aeroportul Zaventem a avut loc sub ochii ei. Era in aeroport in momentul atetatelor, facea o escala in drum spre Lisabona, unde avea programata o reuniune a Agentiei Europene pentru Siguranta Maritima. A fost ranita la picior, dupa cum au declarat colegii ei.

Cristina Calintaru:  "Sunt ok, ma doare piciorul, nu pot sa ma misc, dar sunt ok. Ma consider o norocoasa, a fost o explozie ca o petarda foarte puternica, a venit de jos. Era foarte aglomerat, foarte multa lume, era foarte multa politie, dar degeaba."
Acasa, la Constanta, mama Cristinei urmareste cu inima stransa stirile, stiind prin ce pericol a trecut fiica ei.

Reporter: Unde era cand a avut loc explozia?
Elena Calintaru, mama Cristinei: In sala de check-in, avea bagajul langa ea, a abandonat tot, a plecat doar cu geanta cu ea. Era un haos, fugea lumea care incotro, eu plangeam si ea chipurile se abtinea sa ma incurajeze. A fost ranita la piciorul stang, fractura deschisa la tibie. Ghips nu poate sa ii puna inca pentru ca are operatia proaspata, doar pansata.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2203 : Joi, 07 Iulie 2016, 10:33 »
  Se spune ca doar cel ce s-a ajutat pe sine va putea sa-i ajute si pe altii.
  Cred cu tarie ca ignoranta, indiferenta fata de ceilalti,egoismul nu ne caracterizeaza.
  Momentul cand am privit spre o astfel de comunitate , banuiesc, nu a fost unul in care eram cuprinsi
  asa de o stare de euforie.Multi am simtit ca nu ne mai recunoastem, ca am gresit drumul, ca suntem aproape de cadere
  si vrem o pereche de aripi.
  Si daca da,am primit speranta ca se poate, ca n-am pierdut totul, ca exista forta sa mergem inainte cu demnitate, sa
  apartinem unui grup,sa ne regasim, oare nu e bine sa aratam asta, sa comunicam,sa multumim ca sa fim multumiti?!

Offline horia fulger

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2204 : Miercuri, 31 August 2016, 23:06 »
Sigur ca orice novice sunt foarte curios. Inca nu inteleg mare lucru , dar ideea "cunoastrii" dupa un anumit numar de postari mi se pare extrem de buna.Sincer, nu mi-ar fi trecut prin cap un astfel de "filtru". Sunt incantat ca v-am descoperit. Multumesc!