Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (199/533) > >>

Guesswho:

--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 23:06 ---Pai asta e ca in bancul cu ala de a vrut sa inteleaga femeile, iar Dumnezeu a zis ca mai bine ii construieste o autostrada din Romania pana in Hawai cu mai multe benzi :)

--- Terminare citat ---
nicky, tu straduieste-te sa intelegi femeile, lasa prostiile astea cu autostrazile, ce, romanii au bani de autostrazi? ;D
e mai simplu cu femeile  decat cu autostrada ;)

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 23:05 ---cam asta reiese, nu? ca barbatul arata ca omul grotei pana are o intalnire.... :o

--- Terminare citat ---

Exact omul grotei ala pentru care te faci `talica superba intr-o seara de iesit impreuna si care iti provoaca fluturasi in stomac cand se uita nu-stiu-cum la tine...yep, tot ala e, cu siguranta.

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 23:10 ---
Deci ma misc, da? Chiar daca n-am intuitie, ma salveaza logica :yeah: :yeah:

--- Terminare citat ---
cred ca te-a salvat mana ta rapida  ;D

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 23:12 ---Exact omul grotei ala pentru care te faci `talica superba intr-o seara de iesit impreuna si care iti provoaca fluturasi in stomac cand se uita nu-stiu-cum la tine...yep, tot ala e, cu siguranta.

--- Terminare citat ---
nu, pe la 16 ani eram usor de prostit, da acum nu mai merge.. imi dau seama rapid cine-i omul din fata mea ...

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 23:15 ---nu, pe la 16 ani eram usor de prostit, da acum nu mai merge.. imi dau seama rapid cine-i omul din fata mea ...

--- Terminare citat ---
Cu siguranta. Dupa ce m-am ras la sange, un dus si mi-am pus un "smart casual" de toale pe mine (io le urasc, da`la voi dau bine), m-am dat cu un Cool Water, sa vezi ce-ti dai tu seama...mai ales daca te-am prins ca ma si placi. :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă