Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
nickyblu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 23:01 ---de ce imi acord atentie, de ce merg la coafor, la manichiura, sala, etc daca nu am un print alaturi? ia sa vad logica masculina
--- Terminare citat ---
Pai asta e ca in bancul cu ala de a vrut sa inteleaga femeile, iar Dumnezeu a zis ca mai bine ii construieste o autostrada din Romania pana in Hawai cu mai multe benzi :)
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 23:04 ---Fii atenta: NU vei face in nici un caz asa. De ce? PENTRU CA NU ESTI BARBAT!!!
QED
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
(interviuri si autografe doar la pauza)
--- Terminare citat ---
nici n-as putea face asta si nici n-as vrea...
la pauza intri la dus, tuns, barbierit, lasa autografele :2funny:
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 23:03 ---hei, unde scrie asta? verifica ;D
--- Terminare citat ---
Uite aci scrie:http://www.begent.org/women.htm
:angel:
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 23:01 ---Ia uite, guess, ce spuneam? Mama, ce intuitie am! ;D ;D Cu logica stau binisor, o leaca de bataie stiu, jeaca di chele am... :2funny: :2funny:
--- Terminare citat ---
bote' am vazut ca ai adaugat in ultimul moment sa te scoti :bully:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 23:02 ---Ar fi socant pentru tine sa afli, da`sa stii ca cam asa se-ntampla lucrurile. :happy:
--- Terminare citat ---
pfoiaiii .................. :slap:
bit:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 15 Martie 2012, 23:08 ---bote' am vazut ca ai adaugat in ultimul moment sa te scoti :bully:
pfoiaiii .................. :slap:
--- Terminare citat ---
Deci ma misc, da? Chiar daca n-am intuitie, ma salveaza logica :yeah: :yeah:
Erata: Gabi, please, nu ma fa bote, ca ala-i si dosnic, zau. I-au trecut toate frumusetile Romaniei prin..mana si el se uita dupa un fund cu par. Yeach! :buck2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă