Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
optimus sum:
din cand in cand trebuie si un deepthroat , dar parca cu paiul nu este de dorit... ;D
eu cred ca prezenta ta langa noi , ne leaga mai mult , iar dintii nu pot fi un motiv plauzibil ca sa irosim momente de viata ... trece prea repede timpul si-l vom regreta. :P
optimus sum:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 10 Iunie 2011, 11:41 ---
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 10 Iunie 2011, 11:30 ---si uite asa , cu duiosie , s-a ales praful de iesirea la cafea cu lucia >:(
--- Terminare citat ---
Optimus, de ce nu o inviti pe Micaela? Ar fi frumos...
--- Terminare citat ---
a fost doar o glumita Lucia... nu te speria, nu iti fac curte in public...daca este sa o fac , o fac in particular sau pe MP, nu ? ;D
luciamanta:
Măi, Optimus, ce este cu tine? Tu nici nu mă cunoşti... Desigur că nu îmi faci curte... Eu ştiu mai bine ca oricine cui îi faci tu curte. Se vede şi cu ochii închişi....Ce Dumnezeu...
micaela:
da. si Janeta se da necurtata. :D :D
optimus sum:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 10 Iunie 2011, 12:48 --- Măi, Optimus, ce este cu tine? Tu nici nu mă cunoşti... Desigur că nu îmi faci curte... Eu ştiu mai bine ca oricine cui îi faci tu curte. Se vede şi cu ochii închişi....Ce Dumnezeu...
--- Terminare citat ---
cateodata lucrurile nu sunt ce par a fi Lucia... nu cred ca ai perceput corect ... aparentele inseala si cateodata viata ne surprinde .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă