Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (187/533) > >>

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:00 ---mica, ce-i cu tine, ce ti-a facut cat am lipsit io? nu tu erai cu sloganul nu aruncati armele  :knuppel2:? si acu`? te lasi pacalita c-o bere? nu-ti dai seama ca-i strategie aici? a ramas singur si-i disperat  ;D

--- Terminare citat ---

guess... ::).... :whistle: e chestiune de tactica militara, ce Dumnezeu. patrunzi pe frontu' advers si arunci bomba atomica la centru'. ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 15 Martie 2012, 21:59 ---dai si-o amandina, daca mai pun si-un whisky in poza? ;D
guess, nu da.  :)

--- Terminare citat ---
Absolut! (si poti sa-l pui in poza. Pe absolut, ca-i mai bun ca multe whisky, iti spun io)

micaela:
dragi combatanti, ma retrag sa-mi refac fortele, ca mai am de desfundat teava tunului si de periat cusma.  ;D
va urez o noapte ca un sfetnic bun si un cer instelat.  :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Joi, 15 Martie 2012, 21:59 ---dai si-o amandina, daca mai pun si-un whisky in poza? ;D
guess, nu da.  :)

--- Terminare citat ---
mica, silueta...ai de grija! doar gusta....si apoi cand s-a relaxat si se asteapta mai putin, tragi cheia de la grenada, ok? ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 15 Martie 2012, 22:02 ---guess... ::).... :whistle: e chestiune de tactica militara, ce Dumnezeu. patrunzi pe frontu' advers si arunci bomba atomica la centru'. ;D

--- Terminare citat ---

Vezi, d-aia-i bine ca nu fac femeile razboiul! My dear lady, o nucleara tactica se arunca numai de la distanta -n-ai ce cata matale acolo ca te maroneste definitiv- si numai in ultima instanta, nu ca americanii! Si-acu`, spune tu, daca `talica-mi arunci nucleara, cine mai da amandina si cicorico?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă