Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Guesswho:
nu e fuga, pis-pis ;D, crede-ma pe cuvant, doar ca al meu copil n-are nicio vina...si doar 6 ani, asa ca tre` sa adoarma in curand :angel:
berbecii nu fug....never :box:
bit:
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: zzzzzzz zzzzzzzz zzzzzzzzz
Deci am 1 -0. Prin abandon.
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 20:40 ---interesant Mica, multumesc, incep sa ma documentez ca nu-s in tema cu asta. s-ar putea sa te mai deranjez cu vreo intrebare, doua :flori:
piua si io, tre` sa merg la "ritualul" de seara cu fii-meu:dus, poveste, dragaleala....da` revin ;)
--- Terminare citat ---
nu ma deranjezi; intreaba-ma. stiu ceea ce se spune despre el pe net si ceea ce am tot vazut la tv in emisiunile in care a fost invitat dl Musat. auzisem cu ceva vreme inainte despre genul asta de aparate care dau startul in "medicina energetica". l-am incercat o vreme si cert este ca mi-a rezolvat o durere discopatica cu care defilam de pe la 20 de ani. am facut pauza un an si efectul s-a mentinut.
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 20:40 ---Ce, cum, care? E vre-o situatie conflictuala pe aici? Ca abia ce m-am intors de la coafor :box:
--- Terminare citat ---
introdu-ti buclele pe front, atunci, ca pisicu-i excedat de victorioasa armata feminina. >:D ;D
bit:
Not now, not ever. And you, my archenemy, you will die by my hand...soon (2300-2350, ca atunci am timp liber ;D)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă