Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
bit:
Si (ufff, |o unde o fi norocul ala, ca asa o patesc din `74 incoace) ca in orice situatie conflictuala in care ma bag, sunt doar io si cu mine...restul de masculi, la coafor sau la lectii de pian. N-are nimic, ii dam inainte! Ce ziceati de pisici? Parca nu erati moarte dupa ele, nu asta-i mitul femeii moderne, analogia cu pisicile? Suple, independente, misterioase...? Cum e?
Guesswho:
da, observ ca prietenii iti sunt aproape ;D
eu nu-s moarte dupa pisici, mie imi plac leii, doar ca-s pe cale de disparitie :magic:
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 20:27 ---da, observ ca prietenii iti sunt aproape ;D
eu nu-s moarte dupa pisici, mie imi plac leii, doar ca-s pe cale de disparitie :magic:
--- Terminare citat ---
Pai ia meri mataluta-n jungla (ma rog, in savana) si cata-ma p`acolo...daca te tine! :P ;D
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 20:22 ---mica, despre ce sesiuni de energo-incarcare spui? ca nu am habar si m-ar interesa :)
--- Terminare citat ---
e un mini-aparat de fizioterapie la purtator care emite unde magnetice la frecventa biocampului uman si care-l reincarca pe acesta prin pozitionarea pe chakre, in special. E inventat, brevetat de fizicianul Alexandru Musat. e recunoscut de Ministerul sanatatii si se comercializeaza de vreo 2 ani. L-am mai uitilizat si eu. Acum a scos unul nou, de ultima generatie, care imbina emisia magnetica cu cromoterapia. stai sa caut situ'.
http://www.spiridus.com/produse/
eu am scapat, prin intermediul lui, anul trecut, de o foarte veche durere de spate.
problema e ca in primele zile de la inceperea fizioterapiei ma apuca o somnolenta teribila (ca atunci cand mergi la un bioenergoterapeut autentic) fiindca organismul intra in regenerare si curatare. Apar si cosuri in primele zile, semn ca se elimina toxine.
dupa aceea, totul intra in normal. :)
nickyblu:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 14:13 ---inainte sa dai banii, verifica daca au drivere pe 64 de biti la modelul tau, sa nu te trezesti cu o "surpriza".
--- Terminare citat ---
Probabil ca asa se intampla daca il iei de nou fara sistem de operare. Sau daca vrei sa-i schimbi sistemul. Eu deocamdata sunt "fericit" ca a avut deja W7 pe el asa ca nu a trebuit sa schimb nimic, insa W8 bate deja la usa si-mi cam face cu ochiul ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă