Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
nickyblu:
Alea dau dependenta :))
bit:
Tocmai am incheiat 2 ore de chinuiala in van. Concluzia? Nu va luati Sony Vaio! Nesimtire la superlativ. Modelul VGN-AR71S (care a costat un teanc de bani gros de 10 cm), 4 GB RAM , procesor superrapid (la timpul ala), bla, bla. Am incercat sa pun Windows 7 64bit pe el - ca are 4 GB memorie, de!-. Merge da`nu merge. Nesimtitii de Sony nu ofera suport (drivere)! Nici pe 7 cu 32bit! Doar pe Vista. Adica imi cumpar ce vreau io cu o caramida de bani si folosesc ce vor ei. Foarte tare! :tickedoff: :tickedoff: Noroc ca nu-i al meu ca il umpleam de yoko geri. Asa ca repet: nu dati bani pe fite.
nickyblu:
Poate ai avut ghinion, se mai intampla. Eu am un Vaio VPCZ13M9E si am tot 4G RAM si-mi place din zi in zi tot mai mult. Cred ca o sa-i iau totusi inca 4Rami doar din cauza ca zice BitDefenderul ca nu prea mai am memorie :)
bit:
Ghinion e cand il scapi pe jos nu cand un gigant se uita la clienti ca la niste insecte. Aia e nesimtire. Nu ti se pare normal sa ti se ofere suport pentru sistemele noi de operare, avand in vedere configuratia si pretul de achizitie? Nu, clar e nesimtire din partea lor. Platesti in plus o gramada ca scrie Sony si nici macar nu merita. In acceptiunea mea, daca tot e sa dau bani, barem sa-i dau pe ceva care merita. Dell, de exemplu. Ca si alea-s scumpe. Da`cel putin la capitolul "drivere si suport" stau impecabil. Si daca imi permiti sa-ti dau un sfat, inainte sa dai banii, verifica daca au drivere pe 64 de biti la modelul tau, sa nu te trezesti cu o "surpriza".
micaela:
tabere beligerante, evacuati frontu' cu muzica, fiindca stricati iarba si goniti trilu' de pasarele.
mutam cearta aici. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă