Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
bit:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 14 Martie 2012, 12:16 ---io' ca io' dar mai afla si altii ;D
--- Terminare citat ---
Cam da. Asta se chinuie Google si ceilalti gianti sa faca: sa creeze profiluri individualizate ale fiecarui utilizator, pe baza obiceiurilor de navigare ale acestuia. Si au de castigat de aici, mult, mult...brrr, asta n-ar fi nimic daca s-ar opri doar aici...
almi_gabi:
aici nu prea imi dau seama ce au ei de castigat daca afla pe ce site-uri obisnuiesc sa intre utilizatorii ; ce importanta are de exemplu ca eu ma uit pe site-uri de fashion sau filme pentru ca mai important mi se pare ce cumpar decat ce vizualizez;
degeaba ma uit la creatiile lui Lagerfeld daca nu le si cumpar - am dat si eu un exemplu !! ???
bit:
Pai daca te bombardez cu sugestii de cumparare de bilete de film, statistica spune ca la un moment dat vei cumpara un bilet...sau ceva de la Chanel, io stiu...
nickyblu:
Cand cauti ceva anume pe net, orice reclama pe marginea paginii ni se pare extrem de utila, in schimb ne enerveaza reclamele la produse de care nu avem nevoie sau nu le folosim.
Ei asta incearca sa faca. Tot manipulare se cheama :)
bit:
Sa-mi fie cu iertare da`mie nu mi se pare utila nici un fel de reclama. Cu exceptia celor de la "Noaptea devoratorilor de publicitate".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă