Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
almi_gabi:
da, si eu banuiesc virus ; acum cat despre date nu tineam foarte multe in el, periodic descarcam intr-un hard extern ( de fapt sunt in principal fotografii - "tone") ce n-am apucat sa descarc asta e - fac altele :coolsmiley: ; am si eu un fix sa nu incarc memoria , am impresia ca ii scade viteza si eu cum sunt un model de nerabdare nu imi place sa astept mult pana incarca o pagina
bit:
Pai nu faci rau. Insa vezi ca si ala se poate virusa.
almi_gabi:
ups :faint:
bit:
Pai cam tot ce inseamna unitate de stocare pe USB (stick, HDD extern, etc.) se poate virusa cu un virus din familia autorun.inf asa ca ai grija.
micaela:
:) Caroline, same for me. Fostul meu imi umbla prin casutele de mail ca-n branza, si cand mai aveam discutii legate de copii ii mai scapa cate o informatie despre ce-am mai facut, pe unde am mai fost. :) stiam ca-mi cotrobaie si prin calculator, de departe. cred ca se poate asta cand stii IP-ul utilizatorului. Am folosit antispy-uri, am schimbat parole... geaba. la un moment dat eu scriam un mail si el imi stergea literele in acelasi timp. cica se juca cu mine ;D. Am renuntat sa ma mai enervez. in fond, n-aveam niciun secret prin inboxuri asa ca n-avea decat sa-si piarda timpul pe acolo, cat dorea. :)
acum am schimbat reteaua, IP-ul. sper ca s-a si plictisit intre timp. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă