Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (166/533) > >>

Caroline:
Pe topicul "Cluburi Singles Camp" pe forum.  :)

Guesswho:
Nu stiu ce am, asa bate in vant de schimbare pe la mine  ::)....vineri mi-am planificat jumate de zi de rasfat....mi-a facut rezervare la un salon cu nasa lui fii-meu pentru masaj cu pietre vulcanice, coafor si manichiura...ador momentele astea, ma incarca cu o stare de bine pentru o saptamana... :)

almi_gabi:
cum se mai rasfata unii ; eh inainte de week-end  :)
tratamente cu ciocolata cumva?

Guesswho:
nu, mergem la masaj cu pietre, n-am mai fost niciodata, sunt f curioasa care-i procedura...sper sa nu ne puna la perete si sa arunce cu pietre in noi  :2funny:....glumesc...va povestesc diseara dupa ce ma intorc, dac-oi mai fi in stare...
nici la tratament cu ciocolata n-am fost, cica se fac impachetari cu ciocolata, dar la cat de pofticioasa sunt, cred ca n-as rezista mirosului.... ;) imi amintesc de o scena dintr-un film, unde el picura ciocolata pe ea (nimic vulgar, nu va ganditi la prostii  ::)).....nici el nu s-a putut abtine si-a mancat-o...
astia care au inventat astfel de tratamente sunt sadici  ;D , pe bune...

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 24 Februarie 2012, 14:41 --- imi amintesc de o scena dintr-un film, unde el picura ciocolata pe ea (nimic vulgar, nu va ganditi la prostii  ::)).....nici el nu s-a putut abtine si-a mancat-o...

--- Terminare citat ---
la un tratament d'asta as merge si io 8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă