Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
Cercetătorii au descifrat secretul fericirii
Un nou studiu arată că persoanele care tind să-şi cheltuiască banii pe experienţe sunt mai fericite decât cele care folosesc banii pentru a achiziţiona obiecte.
Un studiu efectuat de Howell în 2009 a demonstrat că persoanele care folosesc banii pentru experienţe noi devin mai fericite, contrazicând astfel zicala "banii nu aduc fericirea".
"Rezultatul este de înţeles, deoarece experienţele de viaţă sunt prin definiţie sociale şi conţin un element de risc. Dacă încerci o experienţă nouă şi nu îţi place, nu o poţi returna la magazin pentru a-ţi cere banii înapoi", a comentat profesorul.
balanta:
Silviu...asa cred si eu :)
silviu:
ehe...ia sa-mi achizitionez io cateva obiecte ferrari, bugatti, porsche... sa vezi ce experiente fericite o sa am cu obiectele astea :angel:
Caroline:
Silviu, era sa dau dreptate link-ului ala pus de tine... pana nu l-ai contrazis. Uite-asa: cand plecam, nu luam cu noi in mormant decat amintirile. Nu si obiectele. Valabil si pentru cat ne e dat sa traim pana acolo. :buck2:
micaela:
Vreau sa fac un apel catre almi_gabi si Jul (in ordine strict alfabetica).... hai, mai, nu fiti copii...aduceti-va jucariile si haidem sa ne jucam asa, ca oamenii mari (uite, io am 1.64 m. voi? :) ). care vine cu galetusa, care cu lopatica? aduc eu trompeta. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă