Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
janeta:
gigi , am citit la topicul " Precizari " despre " tabara de dezvoltare personala" . crezi ca mai am vreo sansa sa mai dezvolt ceva la mine ? :D
Caroline:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 17 Ianuarie 2012, 03:24 ---Cred ca Silviu trebuia sa faca o precizare: capitala europeana mai dinspre vest cu bataie spre nord ;D
--- Terminare citat ---
Bine, atunci cartierele Romei (exceptie - centrul istoric). ;D
Sa ma duc si mai la vest?! Peste ocean nu erau, intra-devar, nici in suburbii... :P
Saturnianul:
--- Citat din: janeta din Marți, 17 Ianuarie 2012, 18:01 ---crezi ca mai am vreo sansa sa mai dezvolt ceva la mine ? :D
--- Terminare citat ---
Janet, poti dezvolta bazooka. Un upgrade, ceva... :D
admin:
Janet, eu personal am foarte mare incredere in metodele si tehnicile de evaluare personala. Conteaza mult in stabilirea tintelor pe care le ai si in perioada de atingere. Chiar acum se desfasoara la Sibiel pe perioada unei saptamani o astfel de actiune, organizata de Andy Szekely, unul dntre cei mai buni in domeniu.
Stiu ca sunt si aici in SC persoane care sunt chiar traineri si formatori, asa ca se poate reincepe ceea ce lasasem anul trecut. Am sa deschid un topic pt a vedea ce doritori sunt pt o astfel de actiune si apoi sa vedem cum ne organizam.
micaela:
Oana Niculescu Mizil despre Marian Vanghelie:
(...) care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere"
Ia uite unde era omul pe care il caut, si n-am aflat la timp. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă