Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (146/533) > >>

silviu:

--- Citat din: Iuliana din Miercuri, 28 Decembrie 2011, 19:32 ---Ce anume?

--- Terminare citat ---
de exemplu, haite de maidanezi. cunosti vreo capitala europeana prin care sa misune zeci de mii de caini vagabonzi? ???
alt exemplu: cersetoria agresiva. la fiecare semafor sar pe masina ta spalatorii de parbrize; am mers intr-o zi cu tramvaiul 1 pana la obor. pfuuu... cum cobora un cersetor, imediat se urca altul. pana si colindul a ajuns tot o forma de cersetorie. m-am trezit la usa cu unu care venise cu sorcova. ba, baiatule! tu esti dus cu sorcova? ma suna o vecina pe mobil si-mi zice: auzi? o sa vina si nepoata-mea cu colindul. o primesti? :o

Caroline:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 28 Decembrie 2011, 22:18 ---1. cunosti vreo capitala europeana prin care sa misune zeci de mii de caini vagabonzi? ???

2. cersetoria agresiva.

--- Terminare citat ---

1. Atena + statiunile: in Paralia Katerini, cainii erau bine hraniti si chiar bine educati, umblau doar in haite  ;D
2. Cairo, Tunisia...

Bonus: In 2004, la Paris, tocmai de revelion, "coloratii" locului s-au gasit sa faca un "show" cu cocktail-uri Molotov pe Champs Elisee... unde era full de lume la miezul noptii. Nici nu mai stiu pe ce stradute am ajuns la autocar, tin minte doar cum mi se loveau umerii cand din stanga, cand din dreapta, de oameni panicati fugind in toate directiile...

almi_gabi:
ups, cate se mai intampla si pe alte meleaguri

julia:
pe mine ma striveste mizeria si nesimtirea. astea mi se par asa de bine inoculate la romani ca numai cu forta sau de frica poate sa mai schimbi ceva.

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 29 Decembrie 2011, 07:44 ---ups, cate se mai intampla si pe alte meleaguri

--- Terminare citat ---
da, e groaznic. d'aia fug nemtii, olandezii, suedezii, austriecii, englezii, francezii, spaniolii... vin cu sutele de mii si se stabilesc in romania. nu mai suporta sa fie alergati si muscati de cainii vagabonzi din orasele lor si sa le dea "coloratii" cu molotoavele-n cap :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă