Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (141/533) > >>

Mari_a:
Fost, plimbat, vazut, placut, platit  ;D
Mi-a usurat buzunarele, ca a zis sa ma scape de 'fluturasii de pe coapse', ca nu mai incap in rochia de Revelion!  ;D

Gata-s caltabosii? Sarmalele sunt pe foc?  :)

silviu:
caltabosii nu-mi plac. sarmalele se fac pe 24... ca abia pe 25 putem manca din ele.

pocama:

--- Citat din: silviu din Marți, 20 Decembrie 2011, 11:56 ---caltabosii nu-mi plac. sarmalele se fac pe 24... ca abia pe 25 putem manca din ele.

--- Terminare citat ---
   De cate ori am facut sarmale pentru Craciun (de regula pe 24) mai intai gustam, dupa care mancam pe saturate. Se spune ca "nu este pacat ce bagi in gura, ci ce scoti din gura". Eu m-am conformat acestei ziceri. Pofta buna si altora ca mine.

almi_gabi:
in sfarsit acasa
dupa lupte "crancene"  :o  am adjudecat o parte din brad sub diverse forme - crengi, coronite, buchete, cosulete - toate adunate fac cat dadeam pe 2 brazi ( daca faceam socoteala in  piata luam un brad si il "transam" acasa  ;D  )
acum stau si le impaunez pe toate cu beteala, globulete, stelute, fundite  - farafastacuri din astea  8)

bit:
Eu am rezolvat problema zilele trecute, am un pitic de 6 ani acasa (de fapt, o pitica) care s-a asezat pe capu`meu: "Anu`asta impodobim amandoi bradul", "Pai nu l-ai impodobit cu maica-ta?" Ba da, da`al tau e mai mare si ai mai multe globulete si becuri si... hai si hai" si n-am mai scapat. Pana la urma i-am zis sora-mii (maica-sa) "de la anu o iei pe fie-ta si te ocupi de 2 brazi, ca vad ca unul e prea putin pentru ea " ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă