Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Saturnianul:
--- Citat din: Manfred din Luni, 31 Octombrie 2011, 11:10 ---O tolba intreaga! ;D
--- Terminare citat ---
Baga! Pe public, pe privat unde vrei. Numa sa vaz ce-i in tolba ;D
Mari_a:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 01 Noiembrie 2011, 03:45 ---Da' ce, era regele gol de n-ai vrut sa-i arati?
--- Terminare citat ---
Ah, nu, dar m-am temut ca va face vreun atac, in caz ca i-ar fi trecut prin cap sa intoarca pagina...
Pfff, mai Andro', nu stiu daca ai facut-o intentionat, dar tare ai mai nimerit-o pe asta cu Regele gol... E de vazut, nu stiu daca se joaca si la Bucuresti... "Acţiunea piesei se situează la curtea militarizată a unui rege, unde pomii în grădină sunt puşi în linie, păsările zboară în batalioane, toată lumea vede adevărul, dar nu îndrăzneşte să îl mărturisească. Toţi ascultă orbeşte de ordinele regelui, a cărui autoritate şi competenţă nu o contestă câtuşi de puţin: Regele nu poate fi idiot... el trebuie să fie întotdeauna deştept. El nu rânjeşte...el râde cel mult cu mărinimie. Monarhul cultivă în jurul personalităţii sale un mit care să îi menţină şi să îi întărească puterea şi să îi ţină cât mai departe de adevăr pe supuşii săi."
Amin!
silviu:
da' cu regina goala n-aveti ceva? ???
almi_gabi:
are cineva un calendar pe 2012 ?
- macar pana in 21.12. 2012 cand cica se opreste ;D
julia:
are gugal
mai gabi, ai schimbat poza ai cu alte animate?!? vin io sa-ti fac poze daca nu ai cu tine!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă