Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (127/533) > >>

Manfred:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 31 Octombrie 2011, 10:35 ---Opa! Topicul asta devine interesant! Blonde, brunete si dezinhibate. Mai ai Manny? ;D

--- Terminare citat ---

O tolba intreaga! ;D

Mari_a:
Pai de ce nu zici Andromedă ce vrei?! Ca tot discutati pe aici ieri de femei, uite una gratioasa... Si e si sportiva!  :D

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 11:05 ---Un striptiz cu o ursoaica, pentru Silviu:  ;D

--- Terminare citat ---
multumesc! ;D o prefer pe vanessa

::)

:-*

Mari_a:
Acuma nu stiu daca-i voie pe forumul acesta cu poze cu femei goale (dar cu barbati?), dar daca tot am comis-o off topic, sa va zic un peisaj povestit:
Asta vara – in curte, la plaja: net nu, la tv nu-mi place, de citit n-am dus acolo decat vechituri citite si rascitite... Plictiseala mare! Imi amintesc ca fostul meu chirias a lasat in magazie cativa saci cu carti. El a fost single vreo trei ani, pe urma si-a adus pe una. Ma apuc sa rascolesc in saci. Si, intr-o punga neagra d-aia de gunoi, ce gasesc? Colectia intreaga Hustler din cei trei ani!!! Mi-am luat cateva afara, sa le rasfoiesc. Nu sunt numai poze deochiate, sunt si articole interesante. Cam asa: doua-trei pagini articole, cinci-sase pagini poze. (Dar ce va zic eu voua, ce voi nu stiti?! Sunt mortali aia de la Posta redactiei - ce intrebari pun si ce si cum li se raspunde!!!). Si vine al meu (nou) tata. Io, cu revista indoita. Ce citesti? Pai, despre Regele Ferdinand – chiar aia citeam. El incepe sa-mi povesteasca ce stie el despre regi. Zice: stai sa-mi aduc ochelarii sa vaz si io! Eu: nuuu, lasa alta data, hai ca n-am timp acuma, tocmai strangeam pe-aici...

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 11:51 ---Ce citesti? Pai, despre Regele Ferdinand – chiar aia citeam. El incepe sa-mi povesteasca ce stie el despre regi. Zice: stai sa-mi aduc ochelarii sa vaz si io! Eu: nuuu, lasa alta data, hai ca n-am timp acuma, tocmai strangeam pe-aici...

--- Terminare citat ---

Da' ce, era regele gol de n-ai vrut sa-i arati?  :D
Acilea e chat, bla-bla. E voie cu de toate, nimic nu-i off-topic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă