Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (124/533) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 27 Octombrie 2011, 21:43 ---EL - draghe, nu-mi trebuia harta, doar sa dai de doo ori din maini!  :)

--- Terminare citat ---

Din maini pot sa dau si de mai multe ori. Dar in alte scopuri, nu de ghidaj :P
Si, da, nu stiu sa explic, stiu sa aplic  ;D

luciamanta:
  :)Maria, am ajuns teafara si nevatamata! Am tot vorbiut la telefonul mobil in timp ce conduceam, nu prea am fost cuminte! Ma bucur ca am avut alaturi oameni minunati, sunt fericita ca am fost la teatru, sunt incantata Maria, că suntem vecine! Multumesc Bogdan pentru ceea ce ai facut in seara asta pentru mine!

Mari_a:
Ah, ma bucur! La mine e regula:nu vorbesc la tel in masina, ca n-am destule maini  ;D
Acuma trebe se ne vedem la o vorba, ca aici nu ne-a lasat Malaele! Vad ca a pus julia ceva frumos!
Dar gabi o fi ajuns? Ca o vad logata, dar nu e   :D

almi_gabi:
iaca' is  8)
inca ma mai gandesc daca nu era mai bine sa luam ce ramasese in sticla si pastele (chiar si branza  desi era mai "aromata" ;D ) - gaseam noi che'cheap'  pe undeva si faceam de-un picnic pe acolo prin parc  ;D

luciamanta:
   Lasa Gabi, m-am gândit să  păstrez ciocolata cu cireşe - din care nu am gustat decat eu si Iulia - pana data viitoare când ne vom vedea! Mie mi-a placut bomboana oferita de Iulia, m-a energizat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă