Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
luciamanta:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 10 Octombrie 2011, 19:13 ---Maaaaaai, de-ar deschide vreunu' tastatura sa scrie ceva! Vedeti ca frige! :P
--- Terminare citat ---
Mari_a,cred ce nu toata lumea a reusit sa depăşească sindromul zilei de luni! Probabil ca de aceea este asa o liniste aici! Parcă am fi la recuperare! Stii tu de care!
silviu:
eu nu stiu de care recuperare :( spune-mi si mie, please :)
Mari_a:
Multumesc, Lucia. De mult nu m-am mai simtit asa bine. Tot timpul m-am gandit numai la altii - la copil, la mama, la tata, la frati, surori, bunici, nepoti... De un timp, am inceput sa ma gandesc si la mine. Sa-mi pun intrebari si sa caut raspunsuri.
Silviu...Ntz... Nu stiu daca se poate explica in cuvinte. Asta nu se poate decat prin semne...
Dar ma bazez pe Lucia: e o mare artizana a vorbelor!
luciamanta:
:) Mari_a, crede-ma, nu pot divulga secretul nostru... Silviu, nu te supara, stiu sigur ca tu ai intuit deja despre ce este vorba. Reaminteste-ti ca ori de cate ori nici bine nu terminam de scris un mesaj, tu erai mai mereu inaintea mea cu un pas, chiar doi. Neuronii tai lucrau de zor. Ca si acum, Silviu. ;)
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 10 Octombrie 2011, 19:13 ---Maaaaaai, de-ar deschide vreunu' tastatura sa scrie ceva! Vedeti ca frige! :P
.........
--- Terminare citat ---
nu frige - e degerata- n-a deschis astia robinetul la caldura ;D
da' ce-ti pasa - sforai la ora asta ;D 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă