Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
bit:
Nu inteleg. Cum si ce? Pai e foarte bine ca nu ai cont pe FB. De ce sa pun la dispozitia cuiva niste date care ma privesc, mai ales ca cineva-ul repectiv dispune de ele cum doreste SI NU CUM DORESC EU si mai scoate si profit cu ocazia asta? E dovedit faptul ca au vandut adrese de mail unor firme de advertising FARA SA CEARA ACORDUL detinatorilor adreselor respective...Mda, am eu un mare dinte impotriva lor, probabil... insa abia astept sa-i vad pe jos (adica cu serverele offline)...Ca fapt divers, incearca sa afli cum se sterge un cont de FB (asta daca se sterge), de catre detinator, desigur...
julia:
intrebam si ce se intimpla pe 5 nov?
bit:
(Greu de cap sunt! :-[ ) Pe 05.11.2011 Anonymous va ataca serverele FB cu un atac DDoS fara precedent. Si au mari sanse de reusita. Si sper sa reuseasca. Anonymous este o..."grupare" cred ca e termenul corect, care a hackuit recent mai multe site-uri (nume grele). >:(
alventani:
Chat?!!! Cu cine?!!! Am ramas singura pe aici. Bine ca ati plecat cu totii pe Cheile Nerei. >:(
Va astept cu drag si dor! :)
luciamanta:
Uite putem discuta noi două! Despre ce anume? Despre orice. Despre un documentar vazut pe Discovery. Despre vreme. Despre vremuri. Despre noi. Eu mă tot minunez de fiecare dată când cineva, un prieten, mă trădează. Mă doare de fiecare dată si mă minunez. De ce nu mă obişnuiesc? Probabil că trăiesc greşit. E vina mea. Numai vina mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă