Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (103/533) > >>

bit:
Am vazut insa, spre rusinea mea, nu vad cum sa atasez un fisier (nu gasesc un buton de atasament sau ceva similar). Ca sa nu ma complic inutil, l-am uploadat pe filebox.ro, asta e link-ul de descarcare directa (dupa ce astepti un pic): http://fbx.ro/h10r3yid5x3cwkin

julia:
pai credeam ca o iei si tu cu copy paste si trimiti de pe mailul tau...  :D :D :D

hai ca l-am descarcta.

daca se joaca din nou iti recomand si piesa. dar sa ai batiste la tine.

bit:
N-avea rost. La copy/paste poti pierde formatarea textului, tipul caracterelor, eventualele imagini daca sunt...etc. Nu. Era pacat sa-ti trimit doar niste cuvinte. Asa e mai bine, zic eu.
In alta ordine de idei, pentru o fictiune de calitate (de la Asimov, Frank Herbert, Bradbury, etc. pana la Neil Gaiman, Brandon Sanderson, Joe Abercrombie...O, Doamne, nu mai continui, nu stiu cum sa ii mentionez pe toti fara sa cad in derizoriu, fiindca comit totusi o mare nedreptate numindu-i doar pe cativa)  cum spuneam pentru un sff de calitate (carte, muzica, film, nu conteaza) sunt gata "sa ma cert" cu oricine pana la epuizare!

julia:
nu nu
la adresa de mail ma refeream

bit:
Pai eu nu pot sa-ti vad adresa de mail, chiar daca apas pe butonul cu pliculetul. O fi din cauza rank-ului meu (newbie) cred...in fine, e un detaliu tehnic minor. Pana la coada, cartea a ajuns unde trebuie si asta era scopul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă