Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (96/533) > >>

everyoung:

--- Citat din: julia din Joi, 21 Iulie 2011, 10:35 ---mi s-a schimbat mailu de la yahoo cu noua versiune. stie cineva cum sa fac sa trec din nou la aia veche?

--- Terminare citat ---

Am aceeasi problema si sunt paralel cu "tehnica" asta! Neplacut e faptul ca nu pot intra sa raspund mailurilor primite! Chiar si aici am inteles ca se asteapta un raspuns/confirmare pentru admin, si eu sunt legat de maini si de picioare, ca nu pot sa intru pe mail!

micaela:
Jul, asta da pupacioasa.  :) usor siliconata-n buze, da' promitatoare in consecinta.  :)

da' vaz ca nici razicioasa pana la urechi nu mai e. pe mine asta cu zambet introvertit, de Monalisa, nu ma satisface in momentele de haz autentic. bogdan, saturnienii tai n-au o emoticoana cu ras hohotitor?  :)

almi_gabi:

--- Citat din: julia din Joi, 21 Iulie 2011, 10:35 ---mi s-a schimbat mailu de la yahoo cu noua versiune. stie cineva cum sa fac sa trec din nou la aia veche?

--- Terminare citat ---

jul am si eu noua forma de mail
din cate am incercat eu nu am gasit optiunea de a reveni la forma clasica - vezi mai jos raspunsul lor (in original)

Can I switch back to a previous version of Mail?

We have removed the "Return to Original Mail" link from the help menu as we're strongly encouraging all users to migrate to the newest version of Yahoo! Mail. We will continue to invest heavily in the latest version of Yahoo! Mail, further improving it and delivering more compelling features to our users.

We know that changing to a new interface can seem daunting, so we’ve done everything possible to make the transition easy. We have created help pages specifically for users who have recently switched to the newest version of Yahoo! Mail, highlighting differences that you may notice:

http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/ymail/migrating/.

In link-ul dat gasesti cum sa utilizezi noua forma 

:) ;D

julia:
pai nu am probleme in a folosi noua varianta, doar ca nu-mi place

julia:
offf, miha da` nemultumita mai esti..
poftim

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă