Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
micaela:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:23 ---Mica, ai pus o poza mai devreme? Fără sa stiu eu?
--- Terminare citat ---
da. si-am scos-o.
uite-o. :D ca asa m-am enervat... :)
luciamanta:
Multumesc, Mica. Mi-ai facut o mare bucurie. Sa traiesti! Sa fii iubita!
micaela:
sa fim toti iubiti si sa iubim. mult si frumos; asa, ca cei doi din fotografia aceea splendida.
luciamanta:
Mai asteptam fotografii splendide care sa ne demonstreze ca merita sa fii iubit, sa fii fericit si ca viata merita traita. Asteptam cu drag si pozele membrilor SC care nu au avut curajul pana acum sa se dezvaluie...
silviu:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:26 ---pana la un punct va dau dreptate julia si gabi, insa peste o anumita limita mi se pare ca se trece in zona absurdului... nu cred ca scrie undeva ca topicul asta este exclusiv de fotografii si ca nu pot sa existe comentarii, glume, dialog pe marginea lor. mutarea unor mesaje inseamna trunchierea unui dialog a carui savoare nu poate exista decat in integralitatea lui, chiar daca exista, aveti dreptate, "abateri" de la tema.
--- Terminare citat ---
de acord cu tine, draga enigel :)
--- Citat din: micaela --- gabi, daca te referi cumva la fotografia in care apare si Florentin, sotul plecat al Jeanei, nu pot decat sa fiu consternata, dar rau. noi cei din singlescamp nu insemnam doar o imagine ci mult mai mult..o poveste de viata...iar cand aceea include o iubire frumoasa, trebuie pusa AICI ca o icoana. atat am vrut sa spun. daca cineva muta fotografia aceea, dupa bunu-i plac, intr-o abordare de o rigiditate care m-ar uimi, efectiv, zau ca nu mai calc pe aici.
--- Terminare citat ---
aici te-ai grabit ca fata-mare la maritat. gabi nu spune sa nu punem poze cu noi si cei dragi, ci sa fim si noi in acele poze. adica sa nu postez o fotografie cu giuliano gemma si sa zic ca-s io ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă