Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Rodica_I:
Salutare tuturor !
Am inttrat pe forum sa vad cum mai satm cu lista de transport pentru ^ purcelu ^ din 6 decembrie :angel: si am dat de poatarea lui Valentin_BV.
Un bun observator, numai ca nu a luat in calcul situatia actuala... . care a facut ca participantii sa fie un pic mai reticenti privind petrecerile si distantarea fizica.
Cu ceva ani in urma pe data de 1 ianuarie navigam pe internet .. nu erau asa multe site-uri de socializare ... sau mai bine zis, era singurul loc unde se intra aproape zilnic...., un banc , o glumita, o poveste personala.. sau pur si simplu doar un salut.
Faptul ca se vorbea mult pe forum, cand ajunge-ai la microbuz recunostea-i grupul imediat, erai intampinat cu imbratisari si urari de bun venit..
Prima mea iesire cu sc, s-a tradus ..... pleaca mama in tabara .... :2funny: si asa a fost ...am facut tumbe in zapada, am dansat chiar si pe melodia oac.. oac...nu am pus pasta de dinti pe nici o clanta ... ::)
Distanta de la Bucuresti la Sibiel a fost arhisuficienta sa ne cunoastem si la Sibiel doar sa continuam petrecerea inceputa pe drum.
A fost o actiune de vis, pe sufletelul meu, am gasit tot ce-mi doream.
Drumetie, zapada, veselie, armonie , dans pana dimineata si foarte multa decenta si respect .
Si uite asa in anul respectiv, aproape in fiecare weeknd eram in SC... :kissing: multumind Familiei Candea pentru idea SC
La vremea respectiva principala conditie ca sa participi la o actiune SC, era
:rtfm: sa citesti bine pe forum ce scrie la actiunea dorita,
:tickedoff: sa lasi acasa fitele si figurile,
sa pui in rucsacel voia buna, :happy: veselia :yeah: si pantofiorii de dans :dance:
Se mai ratacea cate unul/una care traduceau gresit Singlescamp. dar ori o tuleau la prima oprire de autocar, ori intelegeau ca sc este pantru oamenii doritori de dumetii si buna dispozitie ...
In privinta numarului de barbati ... e mai greu .. si in sanul familiei tot femeia este cea care trage de barbat sa iasa din casa... asa ca domnilor barbati, cand va saturati sa stati singuri in sufragerie... luati initiativa si inscrieti-va in actiunile sc ;
In concluzie daca va palce sa dansati, sa socializati, daca va plac drumetiile si oamenii frumosi sufleteste .. aici este locul.
In SC se danseaza orice .. nu se dau note *|*
costi31:
Rodica dragă , locuri nu mai sunt la toate , nu știu dacă organizezi tu ceva vin și eu ::) :kissing: :giggle:
Îmi iau și papuceii'' de dans dacă te ține pingeaua , aștept noi acțiuni ! *|*
Rodica_I:
Ne trecem pe lista de asteptare ;)
Louie:
Pentru cei care duc dorul unei calatorii cu trenul, sau al uni somn bun in sunetul picaturilor de ploaie :)
Cozy Autumn Ambience ASMR Luxury Train & Rain Sounds for Sleeping
Sau...
Campfire by the Sea Ambience | Crackling Fire, Ocean Waves, & Crickets Sounds
admin:
Andreimanole, acesta nu este un site de anunturi. Este specificat in regulamentul forumului ca sunt interzise reclamele, de orice fel. Ti-am sters anuntul, as vrea ca pe viitor sa intelegei acest lucru, pt a nu ajunge la blocarea contului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă